GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ενεργοποιούνται τα ΚΕΛΑΥΕ – Σύσκεψη στην Ξάνθη για το παρεμπόριο από Τουρκία και Βουλγαρία!

Με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωνσταντίνου Εξακουστού διεξήχθ...

Με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωνσταντίνου Εξακουστού διεξήχθη συνάντηση στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για τον συντονισμό και την ενεργοποίηση των κλιμακίων ελέγχου λαϊκών αγορών και υπαίθριου εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) για την καταπολέμηση του παραεμπορίου.

Στην συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες απ’ όλη την Περιφέρεια, αναλύθηκαν τα προβλήματα και τα εμπόδια που έχουν δυσχεράνει την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία των κλιμακίων, ενώ αποφασίστηκε ο εφοδιασμός των κλιμακίων με τα κατάλληλα εργαλεία, με στόχο τον άμεσο προγραμματισμό ελέγχων σε όλο το μήκος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επίσης τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα υποστελέχωσης των κλιμακίων, της έλλειψης αυτοκινήτων και της υποβολής αιτήματος συνδρομής της αστυνομίας κατά την διενέργεια των ελέγχων για την ασφάλεια του προσωπικού. 

Στη συνάντηση παρενέβη τηλεφωνικά και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Παυλίδης, ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα της πάταξης του παραεμπορίου με παράλληλη προστασία της υγιούς επιχειρηματικότητας και των πολιτών. Ο Περιφερειάρχης ζήτησε η προσπάθεια να εστιαστεί στον εντοπισμό της παράνομης διακίνησης στα σημεία εισόδου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου αλλοδαποί και  Έλληνες διακινούν παράνομα προϊόντα διασυνοριακά/διακρατικά αποσκοπώντας σε μεγάλα έσοδα από την δραστηριότητα αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια