GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 2 άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό στην Ξάνθη

-Το Συμβούλιο των Πλημμελειοδικών αποφάσισε να μην προφυλακιστούν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης  Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους α...

-Το Συμβούλιο των Πλημμελειοδικών αποφάσισε να μην προφυλακιστούν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να αφεθούν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό 21χρονης φοιτήτρια στην Ξάνθη.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 29χρονο οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης με την κατηγορία του βιασμού μιας νεαρής φοιτήτριας. Αμέσως μετά την καταγγελία του περιστατικού οι δύο τους συνελήφθησαν και παρέμεναν κρατούμενοι μέχρι και την περασμένη Πέμπτη όταν και απολογήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας. 

Ωστόσο προέκυψε διαφωνία σχετικά με το εάν θα έπρεπε ή όχι να προφυλακιστούν και έτσι η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο και εξέδωσε την απόφασή του το μεσημέρι της Πέμπτης, δηλαδή μια εβδομάδα μετά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή στους δύο άνδρες είχε επιβληθεί το μέτρο του κατ' οίκον περιορισμού. 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε πως δεν πρέπει τελικώς να προφυλακιστούν μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, οπότε και θα αποφανθεί το Δικαστήριο σχετικά με την ενοχή τους ή μη, και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο τους πρέπει να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ ως εγγύηση και να εμφανίζονται κάθε πρώτη του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ δεν επιτρέπεται να βγουν από την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια