GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκλογές για τα συνδικαλιστικά των Αστυνομικών στην Ξάνθη – Συμμετέχουν δύο παρατάξεις

-Συστάθηκε προσφάτως νέα παράταξη με την επωνυμία Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης “Δημόκριτος” -Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα κ...

-Συστάθηκε προσφάτως νέα παράταξη με την επωνυμία Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης “Δημόκριτος”
-Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη από τις 10:00 έως τις 17:00 στα γραφεία του Σωματείου

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στο συνδικαλιστικό σωματείο των Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Ξάνθη διεξάγονται την ερχόμενη εβδομάδα. 

Στις εκλογές μετέχουν φέτος, δύο παρατάξεις, ήτοι η Αδέσμευτη Συνδικαλιστική  Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης και η Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης “Δημόκριτος” η οποία συστάθηκε προσφάτως και ήδη έχει συσπειρώσει ένα μεγάλο τμήμα των Αστυνομικών Υπαλλήλων της περιοχής. 

Η νέα παράταξη μάλιστα σε σχετικές ανακοινώσεις της, ενόψει και των εκλογών, κάνει μνεία σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πολυφωνίας και του πλουραλισμού των απόψεων με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών Υπαλλήλων καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους. 

Φέτος η εκλογική διαδικασία στα συνδικαλιστικά των Αστυνομικών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω και του γεγονότος πως υπάρχουν δύο παρατάξεις που διεκδικούν την εμπιστοσύνη και προτίμηση των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Το Σωματείο των Αστυνομικών στην Ξάνθη, η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, έχει συσταθεί άλλωστε για την εκπροσώπηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών ενώ σε σχετική ανακοίνωση για τις εκλογές από το Σωματείο επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως "η συμμετοχή όλων των μελών, στην διαδικασία των εκλογών, αυτή την κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο μας πρέπει να είναι, και είναι επιβεβλημένη". 

Δεν υπάρχουν σχόλια