GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεψε μηχανάκι από την Ξάνθη και έκανε βόλτες στην αυλή του Νοσοκομείου Κομοτηνής

-Χειροπέδες σε 34χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και 135 φαρμακευτικά δισκία Συνελήφθη την Κυριακή (15-3-2015) το πρωί, στην Κομ...

-Χειροπέδες σε 34χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και 135 φαρμακευτικά δισκία

Συνελήφθη την Κυριακή (15-3-2015) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, κινητού τηλεφώνου και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη, στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, να οδηγεί μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει, το βράδυ της 14-3-2015, από την πόλη της Ξάνθης.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν 135 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος NOTORIUM και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, το οποίο, όπως προέκυψε, αφαίρεσε, λίγη ώρα νωρίτερα, από ασθενή του νοσοκομείου.

Κατασχέθηκαν 135 φαρμακευτικά δισκία, το παραπάνω δίκυκλο και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια