GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δικογραφία για τρεις “μπράβους” που έδειραν επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη!

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ταυτοποιήθηκαν τα στο...

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη 3 δραστών, που εμπλέκονται στην υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών, σε βάρος 53χρονου ημεδαπού, την 3-2-2015 στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 39, 41 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, από τη συνδυαστική αξιολόγηση των δεδομένων που προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή των τριών δραστών, με διαφορετικό ρόλο ο καθένας, στην πρόκληση σωματικών βλαβών στον 53χρονο.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, στις οικίες και τα οχήματα των δραστών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Στην οικία και το όχημα του 41χρονου σπρέι πιπεριού, 4 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, μαχαίρι, συνολικού μήκους 22 εκατοστών, μεταλλικός λοστός και κινητό τηλέφωνο
Στην οικία του 44χρονου πτυσσόμενο μαχαίρι, 3 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και τυφέκιο, το οποίο ο δράστης κατείχε νόμιμα πλην όμως δεν τηρούσε τους όρους ασφαλούς φύλαξης
Σε βάρος των δύο δραστών, ηλικίας 41 και 44 ετών, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος δράστης, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη την 12-3-2015 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία του, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή, αντίσταση, εξύβριση και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια