GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διάκριση για νεαρή αθλήτρια από την Ξάνθη – Πρωτιά στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ρίψεων

-Η Ευαγγελία Παπαϊωάννου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Σφαιροβολία Κορασίδων  Την πρώτη θέση στην κατηγορία “Σφαιροβολία Κορ...

-Η Ευαγγελία Παπαϊωάννου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Σφαιροβολία Κορασίδων 

Την πρώτη θέση στην κατηγορία “Σφαιροβολία Κορασίδων (98-99)” κατέκτησε η Ευαγγελία Παπαϊωάννου, νεαρή αθλήτρια από την Ξάνθη, στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Πρόκειται για το πρώτο χειμερινό κύπελλο ρίψεων, που έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές απ' όλη τη χώρα να κάνουν έναν πρώτης τάξεως έλεγχο της έως τώρα προετοιμασίας τους, ενόψει και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο στάδιο στις 14 Μαρτίου ενώ η 17χρονη αθλήτρια του "ΔΙΟΜΗΔΗ"από την Ξάνθη κατάφερε να διακριθεί με επίδοση 13,65! 

Η ίδια μίλησε για τη διάκρισή της στον πανελλήνιο διαγωνισμό και τα συναισθήματά της από την όλη εμπειρία φιλοξενούμενη το Σάββατο στην εκπομπή “Η Ώρα της Ξάνθης” στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως ασχολείται με τον στίβο και τη σφαίρα εδώ και 7 χρόνια εξηγώντας πως “ξεκίνησα τυχαία αλλά είναι κάτι με το οποίο θέλω να ασχοληθώ και στη συνέχεια. Θέλω να βρεθώ σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και να παίξω σε ένα υψηλότερο επίπεδο”. 

Όντας μαθήτρια της Β' Λυκείου, τονίζει πως “ο αθλητισμός θέλει θυσίες” ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πως αισθάνεται που οι έως τώρα κόποι της ανταμείφθηκαν με την πρόσφατη πανελλήνια διάκρισή της, η ίδια, επισημαίνει πως “τα συναισθήματα είναι πολλά. Ενθουσιασμός, χαρά. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και είναι πολύ όμορφο να τη ζεις”. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η Ευαγγελία Παπαϊωάννου, παρουσιάζει θεαματική βελτίωση τα τελευταία χρόνια, μετρώντας ήδη αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ενώ μετά και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πανελλήνιο κύπελλο, φαίνεται πως ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και δείχνει πρόθυμη με πείσμα και υπομονή να συνεχίσει τη σκληρή δουλεία της για ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.