GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απαισιόδοξη πρόβλεψη για τους Ρώσους τουρίστες στη Βόρεια Ελλάδα

Λιγότεροι τουρίστες από τη Ρωσία, σε σύγκριση με πέρυσι, αναμένονται φέτος στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα τους, σ...

Λιγότεροι τουρίστες από τη Ρωσία, σε σύγκριση με πέρυσι, αναμένονται φέτος στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα τους, σύμφωνα με τον πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Αλεξέι Ποπόφ.

"Ο αριθμός θα είναι μικρότερος, λόγω της ισοτιμίας ανάμεσα στο ρούβλι και στο ευρώ, αλλά θα είναι αρκετοί οι Ρώσοι τουρίστες. Έχουν συνηθίσει να έρχονται και να περνάνε καλά, ενώ υπάρχει και ο προσκυνηματικός τουρισμός, καθώς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τα χίλια χρόνια του ρωσικού μοναχισμού στο Άγιον Όρος" είπε ο πρόξενος, μετά τη συνάντηση που είχε με την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Σχετικά με τις εξαγωγές φρούτων από τη Βόρεια Ελλάδα στη Ρωσία σημείωσε πως δεν μπορεί να υπάρξει εξαίρεση από το εμπάργκο, αλλά συζητείται να δοθεί η δυνατότητα εξαγωγής πρώτων υλών από τους Έλληνες παραγωγούς για να γίνει η μεταποίηση των προϊόντων στη Ρωσία.

Η κ. Κόλλια-Τσαρουχά τόνισε ότι συζήτησαν για τους τρόπους, με τους οποίους θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά οι λαοί της Ελλάδας και της Ρωσίας και είπε ότι "σημαντικό όπλο" προς αυτή την κατεύθυνση είναι η Ορθοδοξία.

Νωρίτερα, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια