GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσλαμβάνονται 4 διανομείς στα ΕΛΤΑ Ξάνθης – Θέσεις εργασίες σε Ροδόπη και Έβρο!

-Δείτε αναλυτικά τις προσλήψεις και τις διαθέσιμες προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων  Στην πρόσληψη 4 διανομέων δευτεροβάθμιας εκπαίδευ...

-Δείτε αναλυτικά τις προσλήψεις και τις διαθέσιμες προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων 

Στην πρόσληψη 4 διανομέων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχωρούν τα ΕΛΤΑ στην περιοχή της Ξάνθης το προσεχές διάστημα ενώ ήδη έχουν προκηρυχθεί άλλες 7 θέσεις στα ΕΛΤΑ Αλεξανδρούπολης και 2 στα ΕΛΤΑ Ροδόπης. 

11 προσλήψεις στα ΕΛΤΑ σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη 
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας-Θράκης που εδρεύει στο Δήμο Ωραιοκάστρου, ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν 8 ΔΕ Διανομείς και 3 ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης (6ωρης ημερήσιας απασχόλησης, χρονικής διάρκειας 8 μηνών) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 μαζί με τα Απαραίτητα Δικαιολογητικά Συμμετοχής (Βλέπε Παράρτημα ΣΟΧ) και να τα υποβάλουν, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που συγκεκριμένα είναι από 27.02.2015 έως και 09.03.2015, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή είτε αυτοπροσώπως στις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:30 έως 13:30 είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στις ακόλουθες Διευθύνσεις:

1. Για τις θέσεις της Ξάνθης 
ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε., Μονάδα Διανομής Ξάνθης, Αν. Γ. Μιλτιάδη 18 , Τ.Κ. 671 00 Ξάνθη (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 21/2015), υπόψη κ. Χρήστου Τσαραβά (τηλ. επικοινωνίας: 25410 20645). 

2. Για τις θέσεις της Αλεξανδρούπολης 
ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε., Ειδική Μονάδα Παραγωγής Αλεξανδρούπολης, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Τ.Κ. 681 00 Αλεξανδρούπολη (για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 21/2015), υπόψη κ. Στέφανου Μητράκα (τηλ. επικοινωνίας: 25510 26336). 

Κατά την αποστολή των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι   αναλυτικότεροι   όροι   και   προϋποθέσεις   καθορίζονται   στο Παράρτημα Ανακοινώσεων   (ΣΟΧ)      όπως   ανακοινώνετε   στην   ιστοσελίδα   του ΑΣΕΠ (www.asep.gr —> Έντυπα Αιτήσεων —> Διαγωνισμοί Φορέων —> Εποχικού (ΣΟΧ)) καθώς και στα ΚΕΠ όλης της χώρας. 

Η σχετική ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα των ΕΛ.ΤΑ. (www.elta.gr), στην Μονάδα Διανομής Ξάνθης και στην Ειδική Μονάδα Παραγωγής Αλεξανδρούπολης, στις οποίες θα γίνουν οι ανωτέρω προσλήψεις, καθώς και στους χώρους των ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων, στους οποίους εδρεύουν οι υπηρεσίες. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ: 27/02/2015-09/03/2015. 

Παράλληλα προκηρύχθηκαν δύο θέσεις διανομέων και στα ΕΛΤΑ Ροδόπης 

Δείτε εδώ τις προκηρύξεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια