GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με καθυστέρηση το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ - Στο περίμενε και στην Ξάνθη!

-Η καταβολή των χρημάτων θα γίνει στις 6 Απριλίου αντί για τις 27 Μαρτίου που περίμεναν οι πολίτες  Με καθυστέρηση μερικών ημερών θα κ...

-Η καταβολή των χρημάτων θα γίνει στις 6 Απριλίου αντί για τις 27 Μαρτίου που περίμεναν οι πολίτες 

Με καθυστέρηση μερικών ημερών θα καταβληθούν, όπως όλα δείχνουν, τα οικογενειακά επιδόματα που καταβάλει ο ΟΓΑ στους δικαιούχους. Πρόκειται για την πρώτη δόση των επιδομάτων η οποία χορηγείται προκαταβολικά πριν γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων με το TAXIS με δεδομένο ότι οι φορολογούμενοι υποβάλλουν τις δόσεις τους (Α21) τον Μάιο.

Παρά το γεγονός πως οι δικαιούχοι, τόσο στην Ξάνθη όσο και στην υπόλοιπη χώρα, περίμεναν να λάβουν τα χρήματα στις 27 Μαρτίου, η καταβολή θα γίνει στις 6 Απριλίου ενώ όσα οικογενειακά επιδόματα δεν έχουν καταβληθεί έως σήμερα από το 2013 και το 2014 λόγω τροποποιήσεων στα στοιχεία των δικαιούχων, αυτά θα δοθούν επίσης με καθυστέρηση 3-7 ημερών. Θα δοθούν δηλαδή στις 3-6 Μαρτίου αντί της 27ης Φεβρουαρίου.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργος Ρωμανιάς έκανε λόγο για «οργανωτικό-τεχνικό και όχι οικονομικό πρόβλημα». Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα «ΝΕΑ» άνθρωποι «εκ των έσω» κάνουν λόγο για έλλειψη ρευστότητας, με τον Οργανισμό να αναζητεί πόρους για να συμπληρώσει τα 130 εκατ. ευρώ που χρειάζονται ως συνολικό ποσό για την καταβολή των επιδομάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια