GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα Εποχή: “Έχασε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας ο Δήμαρχος Ξάνθης”

Την εμπιστοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξής του, έχασε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαρ. Δημαρχόπουλος, αφού δεν συμφώνη...

Την εμπιστοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξής του, έχασε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαρ. Δημαρχόπουλος, αφού δεν συμφώνησαν και καταψήφισαν  στην ονομαστική ψηφοφορία την παραλαβή του  έργου – σκάνδαλο – στο Άλσος Κιμμερίων.

Οι δικοί του σύμβουλοι, αντιλαμβανόμενοι την ποινική διάσταση του θέματος και την επιχείρηση εξαπάτησης και παραπλάνησης του δημοτικού συμβουλίου, μετά και απο δικές μας ενέργειες και καταγγελίες, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την πρόταση του Προεδρείου και έτσι το θέμα δεν «πέρασε» ως επιθυμούσε ο κ. Δημαρχόπουλος αλλά και ο Εντεταλμένος επι των Τεχνικών Θεμάτων Σύμβουλος κ. Μούρκας Χρ.

Η όλη εξέλιξη του θέματος, δείχνει περίτρανα ότι η σημερινή δημοτική αρχή, κινείται στα όρια της νομιμότητας, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά.

Τα γεγονότα όμως τη διαψεύδουν και ας προσπαθεί να τα συγκαλύψει.

Διότι ήξερε ο κ. Δημαρχόπουλος ότι το ζήτημα της παραλαβής ενός έργου, με ψευδή στοιχεία, φέρνοντάς το στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου με ψευδή στοιχεία, αποτελεί προσπάθεια παραπλάνησης των συμβούλων.

Διότι ομολόγησε ο κ. Μούρκας ότι ουδέποτε πήγε στο έργο, που όμως ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής το παρέλαβε ως γενόμενο!

Συνεπώς η όλη διαχείριση είναι νομικά επιλήψιμη και ως έτσι εμείς θα την προωθήσουμε προς διερεύνηση στις Δικαστικές Αρχές, στις οποίες έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Τέλος, καταγγέλλουμε τον τρόπο που το Προεδρείο μεταχειρίζεται το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, αφαιρώντας τους ουσιαστικά το λόγο και μη υπολογίζοντας την άποψη και θέση τους, με αποτέλεσμα να εκτίθεται όπως στην περίπτωση του θέματος που τελικά καταψηφίστηκε.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Της Παράταξης Ξάνθη-Σταυρούπολη Νέα Εποχή

Δεν υπάρχουν σχόλια