GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τυλίχθηκε στις φλόγες φορτηγάκι στην Ξάνθη – Άρπαξε εν κινήσει και έγινε στάχτη! (+VIDEO)

-Ο οδηγός βλέποντας τη μηχανή να βγάζει καπνούς το ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου -Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έ...


-Ο οδηγός βλέποντας τη μηχανή να βγάζει καπνούς το ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου
-Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έσβησε τις φλόγες αλλά ήταν αργά 

Στις φλόγες τυλίχθηκε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ένα γκρι φορτηγάκι, μάρκας Toyota, κινούμενο επί της οδού Λ. Στρατού στην Ξάνθη. 

Ο οδηγός του οχήματος αντίκρισε ξαφνικά καπνούς, που αναδύονταν από τη μηχανή του οχήματος, και το ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου και κατά το ήμισυ πάνω στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο Έλενα. Ωστόσο μέσα σε ελάχιστα λεπτά το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα επανδρωμένο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά πριν αυτή απειλήσει άλλα Ι.Χ. που βρίσκονταν σταθμευμένα στο σημείο, ωστόσο ήδη το φορτηγάκι είχε υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Εντός του αποθηκευτικού χώρου του οχήματος ο οδηγός, μικροπωλητής στο επάγγελμα, διατηρούσε το εμπόρευμά του, ρούχα και εσώρουχα μέσα σε νάιλον σακούλες, το σύνολο του οποίου καταστράφηκε πλήρως. 

Στο σημείο κλήθηκε η οδική βοήθεια η οποία και απομάκρυνε το όχημα ενώ για μερικά λεπτά δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Από τις φλόγες δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. 





Δεν υπάρχουν σχόλια