GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεχίζει να πρωτοπορεί ο Ακρίτας – Προσφέρει διαδραστική ανάγνωση σε κινητά ή tablets

Τη διαδραστική ανάγνωση έχει εγκαινιάσει εδώ και μήνες ο “Ακρίτας”, η Εβδομαδιαία Εφημερίδα της Ξάνθης, προσφέροντας τη δυνατότητας στο...

Τη διαδραστική ανάγνωση έχει εγκαινιάσει εδώ και μήνες ο “Ακρίτας”, η Εβδομαδιαία Εφημερίδα της Ξάνθης, προσφέροντας τη δυνατότητας στους αναγνώστες του να απολαμβάνουν μια πολυμεσική εμπειρία κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. 

Μέσα στις σελίδες του “Ακ” μπορεί κανείς να βρει QR Codes και να αποκτήσει πρόσβαση σε επιπλέον πληροφορίες και υλικό, πέραν αυτού που έχει “εγκλωβιστεί” στο χαρτί. Πρακτικά, οι αναγνώστες μπορούν μέσω κινητών τηλεφώνων ή tablet να “σκανάρουν” μια ειδήσεις τις οποίες διαβάζουν και να δουν βίντεο τα οποία τις συνοδεύουν, να αποκτήσουν επιπλέον πληροφορίες για αυτές ή να ακούσουν αποσπάσματα δηλώσεων και τοποθετήσεων πάνω στο προς συζήτηση θέμα. Ο “Ακρίτας” αφουγκραζόμενος τις σύγχρονες ανάγκες ανάγνωσης προχώρησε εδώ και μήνες στην εν λόγω καινοτομία, αποτελώντας την πρώτη και μοναδική Εφημερίδα της περιοχής που προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες. Έτσι, οι αναγνώστες του “Ακ” δεν περιορίζονται απλώς στην ανάγνωση των πληροφοριών που αποτυπώνονται στο χαρτί, αλλά ταυτόχρονα βλέπουν και ακούν τις ειδήσεις καθώς αυτές ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες της Εφημερίδας.  

Τι είναι τα QR Codes
Τα QR Codes αναγνωρίζονται από κάθε συσκευή που διαθέτει κάμερα και σύνδεση στο Internet. Πρόκειται τεχνολογία που θυμίζει τα barcodes και προσφέρει απευθείας μεταγωγή σε ηλεκτρονικής υπηρεσίες στους χρήστες. 

Πρακτικά, το μόνο που έχει να κάνει ένας κάτοχος κινητού ή tablet είναι να κατεβάσει σχετική εφαρμογή και στη συνέχεια ανοίγοντάς την να σκανάρει με τη φωτογραφική του μηχανή το σχετικό σύμβολο που θα βρει στις σελίδες του Ακ. Το κινητό ή η συσκευή αντιλαμβάνεται πως ο αναγνώστης θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τον ενημερώνει πως θα μεταβεί στον αντίστοιχο ιστότοπο. 

Τι πρέπει να κάνετε
Κατεβάζετε μέα εφαρμογή στο κινητό σας συμβατή με QR Code
Εντοπίζετε ένα QR Code
Ανοίγετε την σχετική εφαρμογή και στρέφετε την κάμερα σε αυτό
Το κινητό αυτόματα την αναγνωρίζει και ζητάει σύνδεση

Για πληροφορίες ή τυχόν προβλήματα καλέστε στο 25410-73023 Δευτ.-Παρ 08-15.00 / Σάββατο 08.00-14.00 


Δεν υπάρχουν σχόλια