GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην κατάψυξη ολόκληρη η Ξάνθη – Τσουχτερό κρύο και -7 βαθμοί Κελσίου στον ορεινό Εχίνο!

Ο Εχίνος όπως τον... φωτογράφισε κάτοικος της περιοχής Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ξάνθης, ...

Ο Εχίνος όπως τον... φωτογράφισε κάτοικος της περιοχής
Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ξάνθης, η οποία έχει κυριολεκτικά μπει στην κατάψυξη, με τους κατοίκους να περιορίζουν δραματικά τις μετακινήσεις τους μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. 

Το βράδυ της Τετάρτης το θερμόμετρο στον ορεινό Εχίνο έδειχνε -7 βαθμούς Κελσίου ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης η πόλη και ο κάμπος της Ξάνθης παραδίδονταν στον πάγο. Οδηγοί αυτοκινήτων αντίκριζαν στρώματα πάγου στα παρμπρίζ των οχημάτων τους, τα οποία προσπαθούσαν να καθαρίσουν προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν ενώ λίγο μετά τις 7.00 το πρωί το θερμόμετρο μέσα στο αστικό τμήμα της πόλης είχε καρφωθεί πολύ κάτω των μηδέν βαθμών Κελσίου. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την περιοχή της Θράκης ευρύτερα προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, ενώ αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο των ασθενών χιονοπτώσεων κατά τόπους.  

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή παραμένουν ισχυροί, κινούμενοι στα 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει ακόμη και τους -8 βαθμούς Κελσίου. 

Τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην περιοχή φαίνεται να... διχάζουν τους πολίτες καθώς από τη μια αρκετοί είναι αυτοί που παραπονιούνται για τις πολικές θερμοκρασίες σπεύδοντας μάλιστα να βομβαρδίσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχετικό οπτικοακουστικό υλικό, ωστόσο δεν λείπουν και αυτοί που δείχνουν να το απολαμβάνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια