GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ξάνθης και ΚΑΠΗ η Γεωργία Ανδρέου

Η κοπή της βασιλόπιττας αποτελεί μια ευκαιρία για συνάντηση μεταξύ των μελών και των φίλων ομάδων και συλλόγων. Πρόσφατα μια εξαιρετική εκ...

Η κοπή της βασιλόπιττας αποτελεί μια ευκαιρία για συνάντηση μεταξύ των μελών και των φίλων ομάδων και συλλόγων. Πρόσφατα μια εξαιρετική εκδήλωση διοργανώθηκε από τον σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Νομού Ξάνθης παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροι στο Hotel Elisso, την Δευτέρα 12-01-15 με σύνθημα να καλωσορίσουμε μαζί τη νέα χρονιά του 2015 με μουσική και τραγούδι και σκόρπισε μια νότα αισιοδοξίας στους πολυπληθείς παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων εκπρόσωπος του μητροπολίτη, ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Μπένης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κα Χ.Μαργαριτοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών και του γηροκομείου Ι.Παπαχρόνης, η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ.και μέλος του συλλόγου κα Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη που ευχήθηκαν στα δραστήρια πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου καλή και δημιουργική χρονιά.

Στην συνέχεια στις 15-01-15 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Ξάνθης σε μια κατάμεστη αίθουσα συνοδεία εξαιρετικών ακουσμάτων από τη χορωδία του. Την γιορτινή εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Οργανισμού, η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ.και μέλος της χορωδίας κα Ανδρέου Γεωργία Μιχαηλίδη και φίλοι των ηλικιωμένων που ευχήθηκαν καλή νέα χρονιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια