GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε Πυροσβεστική, Λιμενικό και Κέντρο Υγείας ο Κ. Μαλάκης - Συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα

Το πρωί της Τρίτης 13 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαλάκης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία...

Το πρωί της Τρίτης 13 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαλάκης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ξάνθης. Εκεί συνομίλησε με τους αξιωματικούς και τα στελέχη της υπηρεσίας για τα θέματα της αρμοδιότητάς τους και τους καθημερινούς κινδύνους που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθώς και για τα γενικότερα εργασιακά ζητήματα των ένστολων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό του Λάγους. Εκεί είχε ιδιαίτερη συζήτηση για τα θέματα ανάπτυξης των λιμανιών της περιοχής,  για τα οποία μίλησε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από τη Θράκη,  επισημαίνοντας πόσο σημαντικός είναι για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό  της χώρας ο ρόλος τους , στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός διαμετακομιστικού κόμβου στην περιοχή.

Το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Μαλάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας των Αβδήρων. Συζητώντας με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό αναφέρθηκε στον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που επιτελεί το Κέντρο, καλύπτοντας σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας  τους κατοίκους δύο μεγάλων Δήμων όπως είναι τα Άβδηρα και ο Τόπειρος. Συνεχάρη τους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας για τις προσπάθειές τους, τονίζοντας ότι παρά τις σοβαρές δημοσιονομικές δυσκολίες της χώρας, αυτές οι σημαντικές δομές για την υγεία των κατοίκων, με τη βοήθεια του προσωπικού παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους, σε πολύ υψηλό επίπεδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια