GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας απολυμαντικό τζελ χεριών

Η σημαντικότερη αιτία που μεταδίδονται οι ασθένειες του κρυολογήματος και της γρίπης κάθε χειμώνα είναι το γεγονός ότι μεταφέρουμε τα μικρ...

Η σημαντικότερη αιτία που μεταδίδονται οι ασθένειες του κρυολογήματος και της γρίπης κάθε χειμώνα είναι το γεγονός ότι μεταφέρουμε τα μικρόβια με τα χέρια μας σχεδόν σε κάθε τι που ακουμπάμε.

Και φυσικά συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή κάθε επιφάνεια που ακουμπάμε και είναι ενδεχομένως μολυσμένη, αφήνει μικρόβια στα χέρια μας και από εκεί με μια απλή, ασυναίσθητη κίνηση που θα ακουμπήσουμε το πρόσωπό μας, μπορεί να κολλήσουμε κάποια αρρώστια.

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας απολυμαντικό τζελ, σύμφωνα με το onmed.gr, ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας ή σε διάφορα σημεία στη δουλειά και το σπίτι για να πλένεστε τακτικά και να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να κολλήσετε γρίπη ή κρυολόγημα:

Θα χρειαστείτε:
-90ml φιλτραρισμένο νερό
-1 κουταλάκι του γλυκού. τζελ αλόη βέρα
-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας
-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γαρίφαλου
-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
-10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου
-20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Τρόπος παρασκευής: Βάλτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα δοχείο και ανακινήστε ελαφρά. Μπορείτε να το βάζετε στα χέρια σας και να κάνετε "μασάζ" για 5-10 δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια