GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η μάχη του... σταυρού στην Ξάνθη! Η ακτινογραφία των ψηφοδελτίων όλων των κομμάτων

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση του μεγαλύτερου μέρους των ψηφοδελτίων των κομμάτων για τις εκλογές τις Εθνικές Εκλ...

Αργά το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση του μεγαλύτερου μέρους των ψηφοδελτίων των κομμάτων για τις εκλογές τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων δεν έκρυβε εκπλήξεις, συγκριτικά με τα όσα είχαν ήδη διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, ωστόσο σε αρκετές των περιπτώσεων προκάλεσε προβληματισμό αλλά και ποικίλα σχόλια. 

Ήδη από την Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο του για τον Νομό της Ξάνθης το οποίο διέπεται από έντονο άρωμα συνδικαλισμού, μιας και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται δύο πρόσωπα που είναι γνωστά για τη συνδικαλιστική τους παρουσία ήτοι η πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Καζίνο Θράκης καθώς και δύο δημόσιοι υπάλληλοι που από τα έως τώρα δεδομένα δεν φαίνεται να τυγχάνουν της αποδοχής που θα ανέμενε κανείς για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους στόχους που έχει θέσει ο πρόεδρός του. Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνει ο νυν Βουλευτής του κόμματος κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν στον οποίο ήδη κάποιοι έσπευσαν να “φορτώσουν” τις επιλογές του ψηφοδελτίου, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. 

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, Ανεξάρτητοι Έλληνες, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Τελεία και Χρυσή Αυγή είχαν κάνει γνωστά τα ψηφοδέλτια με τα οποία συμμετέχουν στις Εθνικές Εκλογές, ενώ ακολούθησε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά της ΝΔ οι τελικές επιλογές δεν φάνηκε να ξαφνιάζουν μιας και ήδη από την Τετάρτη το βράδυ είχε γίνει γνωστή η σύνθεση του ψηφοδελτίου, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ όπου πρόσωπα τα οποία είχαν ξεκινήσει ήδη τον προεκλογικό τους αγώνα βρέθηκαν ξαφνικά εκτός ψηφοδελτίου μιας και υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. 

Όσον αναφορά το Κίνημα, του κ. Γιώργου Παπανδρέου, τα ονόματα των υποψηφίων που ξεχωρίζουν είναι αυτό του κ. Σωκράτη Ξυνίδη καθώς και του κ. Μάντατζη Τσετίν. 

Αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι ανά κόμμα 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αλέξανδρος Κοντός, Κωνσταντίνος Μαλάκης, Γεωργία Μιχαηλίδου - Ανδρέου, Σαμπάν Μπαντάκ, Ιρφάν Χατζηγκενέ

ΣΥΡΙΖΑ
Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Στάθης Γιαννακίδης, Μαρία Λουκοπούλου, Κλεοπάτρα Πεταλά, Γρηγόρης Στογιαννίδης

ΠΑΣΟΚ
Αρναούτ Μεχμέτ, Ιχσάν Αχμέτ, Μιχαηλίδου Λίτσα, Σαλτούρος Δημήτρης, Χουλιάρας Γιώργος 

ΚΚΕ 
Κώστας Βογιατζής, Γιάννης Βουζάρας, Βούλα Μαχαιρίδου, Γιώτα Ρόιδου, Μουράτ Χατζόγλου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ιάκωβος Γεωργακάκης, Χρήστος Καπαγερίδης, Βασιλεία Λιακάκου, Σοφία Τούση

ΑΝΕΛ
Γεώργιος Μπαλτατζής, Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, Διαμαντής Σκουλαρίκης, Χρήστος Παρασχούδης , Γιάννης Πυργιλής

ΔΗΜΑΡ
Γιάννης Ζυμαρίδης, Π. Σταμούλας, Ματούλα Τραϊφόρου

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Αναστασία Αμπατζή - Μπεζάζη, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Γιάννης Ιατράκης, Σπύρος Μουρούτσος

ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ 
Αθανασίου Κώστας, Κοτένογλου Μαρία, Μάντατζη Τσετίν, Σωκράτης Ξυνίδης, Ουζούν Ιρφάν

ΤΕΛΕΙΑ 
Ζωή Καβοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια