GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μητέρα με ανήλικα παιδιά έμεινε “ξεκρέμαστη” στην Ξάνθη – Ζητά έπιπλα και είδη σπιτιού

-Λόγω οικογενειακών προβλημάτων έφυγε από το σπίτι της, νοίκιασε νέο σπίτι και ζητά στήριξη σε  έπιπλα  “Ξεκρέμαστη” με τα τρία μικρ...

-Λόγω οικογενειακών προβλημάτων έφυγε από το σπίτι της, νοίκιασε νέο σπίτι και ζητά στήριξη σε  έπιπλα 

“Ξεκρέμαστη” με τα τρία μικρά παιδιά της βρέθηκε πρόσφατα μια νερή πολύτεκνη μητέρα από την περιοχή της Ξάνθης, η οποία μέσω της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης προσπαθεί να χτίσει από την αρχή το σπίτι της. 

Πρόκειται για μια μητέρα τεσσάρων παιδιών η οποία λόγω οικογενειακών προβλημάτων αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της και να αναζητήσει βοήθεια στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η ίδια, κατάφερε να βρει εργασία και να νοικιάσει σπίτι, το οποίο ωστόσο χρειάζεται άμεσα έπιπλα, ηλεκτρικά και λευκά είδη τα οποία αναζητούν από δωρεές τα μέλη της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Προσωρινά αυτή και τα παιδιά της φιλοξενήθηκαν σε φιλικό σπίτι, ενώ τα μέλη της Ο.Κ.Α. κατάφεραν να συλλέξουν κουβέρτες, ένα φουρνάκι και ένα παλιά ψυγείο. Παράλληλα ωστόσο απευθύνουν έκκληση σε όσους πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν είδη τα οποία χρειάζεται ένα νοικοκυριό, βοηθώντας την οικογένεια να σταθεί γρήγορα στα πόδια της και πάλι.   

Σε σχετικό κάλεσμα αναφέρουν “μητέρα με τρία παιδιά έχει ανάγκη από έπιπλα, ηλεκτρικά και λευκά είδη. Παρακαλούμε όποιος έχει κάτι να προσφέρει ας επικοινωνήσει με το τηλέφωνο της ομάδας 6980776588 ή ας μας στείλει μήνυμα”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια