GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μήπως σας ''τρώνε'' τα δάχτυλά σας;

Μπορεί η έντονη φαγούρα στα δάχτυλα και στα πόδια να μην εγκυμονεί απειλή την υγεία αλλά μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. Περισσότερο επιρρ...

Μπορεί η έντονη φαγούρα στα δάχτυλα και στα πόδια να μην εγκυμονεί απειλή την υγεία αλλά μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις. Περισσότερο επιρρεπείς στο πρόβλημα αυτό είναι οι γυναίκες λόγω του ότι βάφουν τα νύχια τους.

Σημάδια SOS
Τα ύποπτα συμπτώματα είναι:
Φαγούρα στα δάχτυλα και ανάμεσα
Έντονη ερυθρότητα γύρω από την περιοχή αυτή
Ξηρό δέρμα με φαγούρα στα δάχτυλα

Τι προκαλεί τη φαγούρα στα δάχτυλα και τα νύχια;
Οι ένοχες αιτίες για την εμφάνιση της κατάστασης αυτής είναι
Έκζεμα πρόκειται για μια φλεγμονή του δέρματος που οφείλεται σε αλλεργιογόνα ή λοιμώξεις. Συνήθως, ένα έκζεμα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή φαγούρα στα νύχια και τα δάχτυλα. 
Πόδι του Αθλητή

Το «πόδι του αθλητή» (μυκητίαση των ποδιών) το οποίο οφείλεται σε μύκητες επηρεάζει τα δάχτυλα των ποδιών, το κενό ανάμεσα στα δάχτυλα και το δέρμα γύρω από τα νύχια. 

Μήπως αυξήθηκε το ''ζάχαρο''
Μερικοί άνθρωποι που το επίπεδο του σακχάρου τους στο αίμα αυξάνεται, μπορεί να εμφανίσουν φαγούρα με τραύματα στα δάχτυλα. Εάν έχετε αυτές τις πληγές που δεν επουλώνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μπορούσαν να οφείλονται σε διαβήτη. 

Ποια είναι η θεραπεία
Η δυσάρεστη αυτή κατάσταση  μπορεί να αντιμετωπιστεί με κρέμες, είτε με αντιβίωση ή κορτιζόνη οι οποίες θα σταματήσουν την φλεγμονή του δέρματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια