GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετατρέπουν σε πάρκινγκ... την Πλατεία Διοικητηρίου! Παρέλαση Ι.Χ. πίσω από τα Δικαστήρια

Σε δημόσιο δωρεάν πάρκινγκ έχουν μετατρέψει οδηγοί στην Ξάνθη τον πεζόδρομο στην Πλατεία Διοικητηρίου πίσω ακριβώς από το Δικαστικό Μέγα...

Σε δημόσιο δωρεάν πάρκινγκ έχουν μετατρέψει οδηγοί στην Ξάνθη τον πεζόδρομο στην Πλατεία Διοικητηρίου πίσω ακριβώς από το Δικαστικό Μέγαρο. 

Πρόκειται για χώρο ο οποίος μετά και το έργο της ενοποίησης των πλατειών έχει παραδοθεί προς χρήση στους πεζούς, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει αποκτήσει διαφορετική χρήση. Οδηγοί παραβιάζοντας τα απαγορευτικά μετέτρεψαν τον χώρο σε πάρκινγκ σταθμεύοντας τα οχήματά τους δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος και αφήνοντας στη μέση μια λωρίδα για τους πεζούς. 

Το περασμένο Σάββατο το φαινόμενο παρατηρήθηκε για ακόμη μια φορά και μάλιστα εντόνως, μιας και η περιοχή πίσω από τα δικαστήρια είχε κυριολεκτικά καταληφθεί από σταθμευμένα Ι.Χ. 

Είναι γεγονός ωστόσο πως η πόλη αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις διαθέσεις θέσεις παρκαρίσματος, ενώ ανεκμετάλλευτο παραμένει και το Δημοτικό Πάρκινγκ, το οποίο αν και περάσει στα χέρια ιδιώτη λόγω προβλημάτων που ανέκυψαν μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί ξανά σε χρήση. 

Την ίδια στιγμή τις ώρες αιχμές με δεδομένη και την απουσία πλέον της Δημοτικής Αστυνομίας, μετά και την κατάργησή της, σε κεντρικά σημεία της πόλης παρατηρούνται αρρυθμίες από πλευράς των οδηγών που δημιουργούν ένα κυκλοφοριακό χάος.



Δεν υπάρχουν σχόλια