GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έγινε... Βενετία η Σκάλα των Αβδήρων στην Ξάνθη – Ενώθηκε ο δρόμος με τη θάλασσα (+VIDEO)

-Το νερό έφτασε στις πόρτες των παραλιακών σπιτιών στο Μυρωδάτο  -Ποτάμι ο δρόμος στη Σκάλα των Αβδήρων που φάνηκε να ενώνεται με τ...


-Το νερό έφτασε στις πόρτες των παραλιακών σπιτιών στο Μυρωδάτο 
-Ποτάμι ο δρόμος στη Σκάλα των Αβδήρων που φάνηκε να ενώνεται με τη θάλασσα 

Σε... Βενετία μετατράπηκε την Κυριακή η Σκάλα των Αβδήρων, στην παραλιακή ζώνη της Ξάνθης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή. 

Η στάθμη του νερού στο οδικό δίκτυο του παραλιακού οικισμού άγγιζε σχεδόν το ένα μέτρο σε ορισμένα τμήματα, ενώ οι ισόγειες παραθαλάσσιες κατοικίες πλημμύρισαν. Ι.Χ. όχημα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα και αυτό να πλημμυρίσει, ενώ ιδιοκτήτες των παραθαλάσσιων κατοικιών έσπευσαν να δουν τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πλησιάσουν τα σπίτια τους. 

Στην ευρύτερη περιοχή του Μυρωδάτου κατεγράφησαν επίσης σημαντικά προβλήματα, με παραθαλάσσιες κατοικίες να βυθίζονται επίσης στο νερό, τις αυλές των σπιτιών να μετατρέπονται σε λίμνες και τις αγροτικές καλλιέργειες να πλημμυρίζουν. 

Νωρίς το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις 12.00 περίπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Αβδήρων, στο ύψος της Γενισέας, καθώς τα συσσωρευμένα νερά στο οδόστρωμα καθιστούν αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων. Συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στη διάνοιξη παρακείμενου ρέματος, ώστε να απομακρυνθούν τα νερά και να δοθεί ξανά προς χρήση ο δρόμος. 

Στο επαρχιακό δίκτυο που συνδέει τα Άβδηρα με το Μυρωδάτο παρατηρήθηκαν επίσης προβλήματα.









Δεν υπάρχουν σχόλια