GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μανώλης Γλέζος: «Υπάρχει διαφορά πολιτικού ήθους ανάμεσα σε Σαμαρά και Τσίπρα»

Στη μη παράδοση της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά και τη μετάβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, αναφέρεται σε σημερι...

Στη μη παράδοση της πρωθυπουργίας από τον Αντώνη Σαμαρά και τη μετάβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, αναφέρεται σε σημερινή δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος για να επισημάνει «τη διαφορά πολιτικού ήθους».

Ο Ευρωβουλευτής αναφέρει στη δήλωσή του:
«Η πρώτη μέρα μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαδεύτηκε από δύο γεγονότα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη διαφορά πολιτικού ήθους ανάμεσα στην απελθούσα κυβέρνηση της Δεξιάς και την κυβέρνηση ελπίδας της Αριστεράς. Το ένα είναι η μη παράδοση της πρωθυπουργίας από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά στον νέο πρωθυπουργό της χώρας. Αφού ο τέως πρωθυπουργός επί δυόμισι χρόνια έλαμψε διά της απουσίας του στο Κοινοβούλιο, απαξιώνοντάς το, επισφράγισε την καταστροφική για τον τόπο και τον λαό θητεία του με τη σημερινή στάση του. Αλλά ήδη οι πολίτες τον είχαν κρίνει. Το άλλο, που προηγήθηκε χρονικά, είναι η απότιση φόρου τιμής του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε όλους εκείνους που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας. Η επίσκεψή του στην Καισαριανή, τον εμβληματικό αυτόν τόπο μαρτυρίου και θυσίας των Ελλήνων, πείθει ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να δικαιώσει ελπίδες και προσδοκίες πολλών γενεών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια