GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γνωστοποιεί επισήμως την κάθοδό του στις εκλογές ο Κωνσταντίνος Μαλάκης

Με την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στο Πρωτοδικείο της Ξάνθης, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μαλάκης ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκ...

Με την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στο Πρωτοδικείο της Ξάνθης, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μαλάκης ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Πρόκειται για την προσπάθεια που ξεκινά μαζί με τους πολίτες της Ξάνθης για την κρίσιμη εκλογική μάχη που θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες για σταθερότητα σε μια ισχυρή χώρα.

Ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε:
«Η πορεία αυτή μέχρι τις εκλογές θα είναι μια διαδρομή μαζί με τους συμπολίτες μας, στην οποία θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τις ανησυχίες τους και τις ελπίδες τους, τις οποίες εναποθέτουν στη Νέα Δημοκρατία για να ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών. Έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, ξεκινάμε την προεκλογική περίοδο οπλισμένοι με αισιοδοξία και σιγουριά μέχρι την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

Εύχομαι να έχουμε μια ήπια και πολιτισμένη προεκλογική περίοδο, όπως αρμόζει στη μεγάλη μας παράταξη και όπως αξίζει σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας. Καλό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια