GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2015 για την Ξάνθη - “Ανεμοδαρμένη” η Πρωτοχρονιά στον Νομό

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ήρθε στον κόσμο στις 11.45 το πρωί της Πέμπτης, με καισαρική τομή, ήταν το πρώτο παιδί του έτους στην Ξάν...

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ήρθε στον κόσμο στις 11.45 το πρωί της Πέμπτης, με καισαρική τομή, ήταν το πρώτο παιδί του έτους στην Ξάνθη. 

Οι γονείς του βρέφους βρέθηκαν έκαναν... ρεβεγιόν στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης αναμένοντας τον ερχομό του παιδιού τους, το οποίο ήρθε στη ζωή με καισαρική τομή. Το ζευγάρι κατοικεί στην πόλη της Ξάνθης. 

Ανεμοδαρμένη Πρωτοχρονιά! 
Ποδαρικό με προβλήματα έκανε ο νέος χρόνος στην Ξάνθη, καθώς οι ιδιαίτερα ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή προκάλεσαν ζημιές, με τις πτώσεις δέντρων και κλαδιών που ξεκίνησαν από την Πέμπτη να συνεχίζονται, ενώ στο πεδινό τμήμα του Νομού προκλήθηκαν ζημιές σε αγροτικές οικίες λόγω της μεταφοράς αντικειμένων από τον αέρα. 

Η Πυροσβεστική συνέχισε να δέχεται κλήσεις για πτώσεις δέντρων αλλά και ξερών κλαδιών, ενώ η νέα χρονιά βρήκε το Δ'ΣΣ να μαζεύει το δέντρο που βρισκόταν εντός του Στρατοπέδου Αποστολίδη και κατέπεσε από τους ισχυρούς ανέμους στον οδόστρωμα, επί της οδού Περικλέους, προκαλώντας μάλιστα ζημιές στην περίφραξη του Στρατοπέδου. 

Τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, κινούμενος κοντά στην περιοχή των Κιμμερίων όταν έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. του με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει πάνω σε μια κολώνα. Μέσα στην πόλη ο αέρας εκτός από τις πτώσεις δέντρων και κλαδιών προκάλεσε πλείστα όσα προβλήματα, με διάφορα αντικείμενα να καταλήγουν στο έδαφος από ταράτσες και μπαλκόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια