GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατέθεσε αγωγή στη ΔΕΥΑΞ γιατί πλημμύρισε το υπόγειο του – Ζητά να αποζημιωθεί για τις ζημιές

-Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το υπόγειο του πλημμύρισε μετά από βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ -Αρνείται την κατηγορία η Δημοτική Επιχείρ...

-Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το υπόγειο του πλημμύρισε μετά από βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ
-Αρνείται την κατηγορία η Δημοτική Επιχείρηση που ισχυρίζεται πως πλημμύρισε από την κακοκαιρία 


Η αγωγή που κατέθεσε ιδιώτης κατά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ξάνθης ζητώντας να αποζημιωθεί για τις καταστροφές που προκάλεσε πλημμύρα στο υπόγειο της βιομηχανίας που διατηρεί, συζητήθηκε την Τετάρτη στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης. 

Ο ιδιώτης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ζητώντας να αποζημιωθεί από τη ΔΕΥΑΞ καθώς ισχυρίζεται πως μια βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης ήταν αυτή που προκάλεσε την πλημμύρα στο υπόγειο της επιχείρησής του με αποτέλεσμα να υποστεί καταστροφές. 

Από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΞ ισχυρίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς αν και υπήρξε βλάβη σε αγωγό δεν ήταν αυτή η αιτία της πλημμύρας. Αντίθετα ισχυρίστηκε πως η πλημμύρα μπορεί να αποδοθεί στην κακοκαιρία που επικρατούσε εκείνη την ημέρα στην πόλη της Ξάνθης και πως ο αγωγός που έσπασε βρίσκεται σε απόσταση 170 μέτρων περίπου από το υπόγειο και δεν θα μπορούσε να ευθύνεται για την πλημμύρα. 

Η νομική εκπρόσωπος της εταιρίας από την πλευρά της παρουσίασε φωτογραφικό υλικό τόσο από τις καταστροφές που είχαν προκληθεί όσο και από τον σπασμένο αγωγό, λέγοντας πως ήταν μεγάλη η βλάβη που είχε σημειωθεί και πως για την επιδιόρθωση της χρειάστηκαν 4 ημέρες.   

Η απόφαση του Δικαστηρίου αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα, με τους δύο δικηγόρους να καταθέτουν τα στοιχεία τους μετά και την εξέταση των μαρτύρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια