GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κανονικά η λειτουργία των κλινικών του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Αναστέλλεται τελικά η απόφαση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Λαζόπουλου για κατάργηση των κλινικών...

Αναστέλλεται τελικά η απόφαση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Λαζόπουλου για κατάργηση των κλινικών του ΕΣΥ, έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη για την επίλυση του ζητήματος. 

Η απόφαση του κ. Λαζόπουλου είχε προκαλέσει αναστάτωση στους γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος και στην τοπική κοινωνία.

Ύστερα από παρέμβαση τόσο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου όσο και της ΟΕΝΓΕ προς τον υπουργό Υγείας, την Τρίτη 13 Ιανουαρίου ο κ. Βορίδης ανακοίνωσε ότι «ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης εντέλλεται να αναστείλει πάραυτα κάθε διαδικασία κατάργησης των κλινικών του ΕΣΥ του ιδρύματος».

Χθες, τελικά, ο κ. Λαζόπουλος έλαβε και εγγράφως την εντολή αναστολής της διαδικασίας υπογεγραμμένη από τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας. 

Σύμφωνα μ' αυτήν, η διοίκηση του νοσοκομείου υποχρεώνεται να συνεχίσει τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος με την υπάρχουσα δομή, έως ότου επιλυθούν τα νομικά προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του Οργανισμού του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια