GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καμπάνα 8 μηνών για παράνομο διορισμό στον Δήμο Σουφλίου - Καταδίκη για 2 στο Εφετείο

Σε φυλάκιση 8 μηνών (όσο ήταν και Πρωτόδικα) καταδικάσθηκαν στο Εφετείο Κομοτηνής υπάλληλος του Δήμου Σουφλίου, που τώρα εργάζεται στον Δή...

Σε φυλάκιση 8 μηνών (όσο ήταν και Πρωτόδικα) καταδικάσθηκαν στο Εφετείο Κομοτηνής υπάλληλος του Δήμου Σουφλίου, που τώρα εργάζεται στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και Αντιδήμαρχος του ίδιου Δήμου, για παράνομη πρόσληψη υπαλλήλου. 

Η υπόθεση απασχολεί την δικαιοσύνη εδώ και πολλά χρόνια όταν στον συγκεκριμένο Δήμο έγινε διαγωνισμός για την πρόσληψη υπαλλήλου στην Τεχνική Υπηρεσία. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 15 υποψήφιοι και επιλέχθηκε βάση μορίων μία υπάλληλος, όπως αναφέρει το faros24.gr

Η αμέσως επόμενη που έμεινε εκτός πρόσληψης κατήγγειλε, πως η επιλεγείσα δεν ήταν μόνιμη κάτοικος του Δήμου, όπως ψευδώς κατέθεσε στα δικαιολογητικά της και προσέφυγε στην δικαιοσύνη. 

Στην αρχική δίκη που έγινε στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, αλλά και σε αυτήν σήμερα στο Εφετείο η κατηγορούμενη δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι έμενε μόνιμα στο σπίτι που δήλωσε με αποτέλεσμα να παραμείνει η ποινή ως είχε, ενώ ο Αντιδήμαρχος τιμωρήθηκε γιατί δεν έκανε τον έλεγχο που έπρεπε κατά την διαδικασία της πρόσληψης. Στην ίδια δίκη κατηγορούμενη ήταν και η τότε Δήμαρχος Σουφλίου, αλλά απαλλάχτηκε.

Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί και ο σύζυγος της κατηγορούμενης με φυλάκιση 6 μηνών για πλαστή υπεύθυνη δήλωση. Τώρα η κατηγορούμενη κινδυνεύει με απόλυση, ενώ η καταγγέλουσα που ζει ως μετανάστρια στην Γερμανία, αναμένεται να διεκδικήσει τον διορισμό της ή αποζημίωση για την αδικία που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια