GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γεωργία Ανδρέου: “Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές

1.Ποια είναι κατά την άποψή σας η σημασία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου για την Ελλάδα και την Ευρώπη; 1.Η σημασία των εκλογών αυτών ε...

1.Ποια είναι κατά την άποψή σας η σημασία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου για την Ελλάδα και την Ευρώπη;
1.Η σημασία των εκλογών αυτών είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι οι εκλογές αυτές σηματοδοτούν και τη συνέχιση ή μη της αξιόπιστης πορείας και εικόνας που συνεχίζει να έχει η χώρα μας παρόλο που βρίσκεται μέσα στην κρίση μαζί με το ενδεχόμενο εξόδου της από την Ευρωζώνη γεγονός  το οποίο θα ήταν καταστροφικό.

2.Η ΝΔ με την οποία είστε υποψήφια δείχνει να υπολείπεται του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Πιστεύετε ότι μπορεί να καλυφθεί η διαφορά αυτή στο διάστημα που απομένει ως τις ελογές;
2.Οι δημοσκοπήσεις ποικίλουν και δεν είναι πάντα απόλυτα ασφαλείς. Η οποιαδήποτε όμως διαφορά προκύπτει σήμερα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ ότι μπορεί να ανατραπεί και αυτό εξαρτάται καθαρά από την συσπείρωση ψηφοφόρων –οπαδών της ΝΔ. Θεωρώ ότι όσο πλησιάζουμε στην κρίσιμη ημέρα των εκλογών, η συσπείρωση αυτή στους ψηφοφόρους του κόμματός μας θα γίνει πιο αισθητή και θα καταγραφεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα με νίκη της ΝΔ.

3.Τί σας έκανε να δεχθείτε να συμμετάσχετε σε αυτό τον εκλογικό αγώνα;
3.Η επί σειρά ετών συμμετοχή μου στα κοινά της πόλης μου και σε όλο τον νομό της Ξάνθης ήταν η αφετηρία της πολιτικής μου πορείας με καθαρή και έντιμη παρουσία την οποία γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μου που μαζί τους  μοιράζομαι καθημερινά τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους τα οποία αντιμετωπίζουμε με αποφασιστικότητα, δύναμη και ελπίδα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν.

4.Ποιά θεωρείτε ότι είναι τα χαρακτηριστικά σας εκείνα που θα κάνουν τους συμπολίτες να σας εμπιστευθούν;
4.Πρώτα  η αγάπη για τον τόπο μου που ποτέ δεν άφησα και στον οποίο μεγάλωσα, δημιούργησα και συνεχίζω να προσφέρω για το καλό του με όλες μου τις δυνάμεις. Το γεγονός ότι ο ακριτικός αυτός νομός συνεχίζει να αντιμετωπίζει εξαιρετικά προβλήματα από κενές  πρακτικές και λάθη παρελθόντων ετών επέτεινε το ενδιαφέρον μου για την συμμετοχή μου στην πολιτική με καίριο σκοπό την επίλυσή τους  με κάθε τρόπο.

5. Ποιό μήνυμα θέλετε να στείλετε στους ψηφοφόρους εν όψει των εκλογών;
5. Το μήνυμα των εκλογών είναι ταυτόχρονα και ένα δίλημμα, από την μία η αναγκαία σταθερή-ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική πορεία της χώρας και από την άλλη η αποσταθεροποίησή της με τελικό σκοπό την πλήρη διάλυση της χώρας με την συνέχιση της αλληλεγγύης και την βοήθεια από τους Ευρωπαίους Εταίρους μας και ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη τους σε μένα αποτελεί την στράτευση μου για την προκοπή του νομού μας με τις ικανότητες, τη γνώση και τη θέρμη που ως τώρα αγωνίζομαι αλλά πλέον και με την δυνατότητα μέσω της συμμετοχής μου στην κεντρική εθνική διοίκηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια