GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γενναίο κούρεμα χρέους σε συνταξιούχο στην Ξάνθη – Από 154.000 ευρώ θα πληρώσει... 9.600!

-Την υπόθεση χειριστικέ το Δικηγορικό Γραφείο της κας. Πόπης Συμεωνίδου Κούρεμα της τάξεως του 94% πέτυχε οφειλέτης στην Ξάνθη που κατ...

-Την υπόθεση χειριστικέ το Δικηγορικό Γραφείο της κας. Πόπης Συμεωνίδου

Κούρεμα της τάξεως του 94% πέτυχε οφειλέτης στην Ξάνθη που κατάφερε να ενταχθεί στο Νόμο των υπερχρεωμένων Νοικοκυριών, γνωστό και ως Νόμο Κατσέλη, για οφειλές ύψους 153.406,81 ευρώ προς τραπεζικό ίδρυμα. 

Την υπόθεση χειρίστηκε το Δικηγορικό Γραφείο της κας Πόπης Συμεωνίδου, που έχει αναλάβει δεκάδες αντίστοιχες περιπτώσεις υπερχρεωμένων. 

Θα πληρώσει 9.600 ευρώ! 
Το Ειρηνοδικείο της Ξάνθης αξιολογώντας την οικονομική κατάσταση του οφειλέτη αλλά και τις υποχρεώσεις του προς την τράπεζα επέβαλε κούρεμα που αγγίζει το 94% της συνολικής οφειλής, διαγράφοντας οριστικά το ποσό των 143.806,81 ευρώ προστατεύοντας παράλληλα τα δυο αγροτεμάχια που είχε στην κατοχή του ο ίδιος από την ρευστοποίηση.

Πρακτικά ο συνταξιούχος καλείται να πληρώσει το ποσό των 9.600 ευρώ σε βάθος τετραετίας καταβάλλοντας μηνιαία δόση των 200 ευρώ. Η υπόθεση αρχικά είχα συζητηθεί πριν από ενάμιση περίπου χρόνο όταν και είχε εκδοθεί προσωρινή ρύθμιση από το Ειρηνοδικείο. 

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο το δικηγορικό γραφείο αναφέρει πως “με τη με αριθμό 288/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ξάνθης, μετά από επαναπροσδιορισμό της υπόθεσης, οριστική διαγραφή χρέους ύψους 143.806,81 € υπερχρεωμένος συνταξιούχος οφειλέτης με συνολική οφειλή 153.406,81 €, θα αποπληρώσει το ποσό των 9.600 € σε βάθος τετραετίας και με διάσωση των περιουσιακών του στοιχείων (αγροτεμαχίων) από τη ρευστοποίηση! Το κούρεμα αγγίζει το 94 %”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια