GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκανε... βουτιά στην Καβάλα ο ΓΑΠ! Έπαθε βλάβη το Ι.Χ. του στον δρόμο για την Ξάνθη

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η ιδιαίτερα μεγάλη καθυστέρηση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου να φτάσει στην αίθουσα εκδηλώσεων ...

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η ιδιαίτερα μεγάλη καθυστέρηση του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου να φτάσει στην αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού ξενοδοχείου της Ξάνθης για να πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία το απόγευμα της Πέμπτης. 

Παρά το γεγονός πως η ομιλία είχε προγραμματιστεί για τις 6.00 το απόγευμα ο πρόεδρος του κόμματος Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών έφτασε λίγο μετά τις 7.20, με την αναμονή να χτυπά κόκκινο και όλους να αναρωτιούνται το τί είχε συμβεί! 

Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος τοπικά το όχημα που μετέφερε τον κ. Παπανδρεύου υπέστη βλάβη στη διαδρομή με αποτέλεσμα αυτός να καθυστερήσει να φτάσει. Ωστόσο όπως φαίνεται λίγη ώρα νωρίτερα ο ίδιος σταμάτησε στην παραθαλάσσια περιοχή απέναντι από το γήπεδο της Καβάλας για να κάνει μια... σύντομη βουτιά στα νερά! 

Σε κάθε περίπτωση βέβαια η τελική αργοπορία του ήταν ιδιαίτερα μεγάλη ενώ φάνηκε να προκαλεί προβληματισμό σε αρκετούς από τους παριστάμενους που δεν ήξεραν το τι τελικά είχε συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια