GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκοψε την πίτα της η Εμπορική Λέσχη της Ξάνθης – Ευχές με άρωμα... εκλογών (+ΦΩΤΟ)

-Τα μέλη της Ε.Λ.Ξ. έδωσαν το παρών στην εκδήλωση το πρωί της Κυριακής  -Ανάμεσά τους και δύο υποψήφιοι Βουλευτές με τη Ν.Δ. οι Κ. Μαλάκ...

-Τα μέλη της Ε.Λ.Ξ. έδωσαν το παρών στην εκδήλωση το πρωί της Κυριακής 
-Ανάμεσά τους και δύο υποψήφιοι Βουλευτές με τη Ν.Δ. οι Κ. Μαλάκης και Γ. Ανδρέου 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το πρωί της Κυριακής η Εμπορική Λέσχη της Ξάνθης, με τα μέλη να ανταλλάσσουν ευχές με άρωμα... εκλογών! 

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 11.30 το πρωί, όταν άρχισαν σταδιακά να προσέρχονται τα μέλη στο κτίριο που στεγάζεται η Εμπορική Λέσχη στο κέντρο της Ξάνθης. Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος της Ε.Λ.Ξ. κ. Δ. Κεφαλίδης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους κάνοντας ταυτόχρονα έναν μικρό απολογισμό του 2014 για την Λέσχη και θέτοντας νέους στόχους για το 2015. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, την χρονιά που πέρασε έγιναν προσπάθειες να αυξηθεί ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών της Εμπορικής Λέσχης, ενώ παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπήρχαν έγιναν μια σειρά από παρεμβάσεις κυρίως για την αναβάθμιση χώρων εντός του κτιρίου της Λέσχης, ενώ παράλληλα τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες της Εμπορικής Λέσχης προς τρίτους (λειτουργικές δαπάνες, φορολογικές εκκρεμότητες κ.ο.κ.)

“Η συγκέντρωση αυτή που γίνεται κάθε χρόνο στη Λέσχη μας σκοπό έχει να ανταλλάξουμε ευχές, να έχουμε μια σύσφιξη των σχέσεων μας και να αυξήσουμε λιγάκι την προσπάθειά μας να φέρουμε περισσότερα νέα μέλη. Δεν ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη που καλέσαμε, είχαμε πάνω από 120 προσκλήσεις, κάποιοι ήταν άρρωστοι ή δεν κατάφεραν να έρθουν. Με δική μας προσπάθεια καταφέραμε να προσθέσουμε 20 νέα μέλη μέσα στο 2014 και θα συνεχίσουμε” τόνισε μεταξύ άλλων ο ίδιος για να προσθέσει πως “το 2014 ήταν μια δύσκολη χρονιά, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλη την Ελλάδα. Η Λέσχη μας έχει πέσει στο κατώτατο σημείο στα οικονομικά της για το οποίο οφείλεται και η κρίση. Εμείς κάναμε όμως αρκετά πράγματα για να βελτιώσουμε την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών που προσφέρονται στον χώρο αυτό και προχωρήσαμε και στην αναβάθμιση ορισμένων χώρων. Τακτοποιήσαμε εκκρεμότητες που είχαμε και φορολογικές. Φτάσαμε στο 2015 και πιστεύουμε ότι σύσσωμο το Δ.Σ. προσπαθεί για να βελτιώσει αυτό τον χώρο για να έχει μια αίγλη που έχασε εδώ και χρόνια και πιστεύω ότι μέσα στο 2015 θα την βρει ξανά”. 

Πίτα με... προεκλογικό άρωμα! 
Ανάμεσα στα μέλη της Εμπορικής Λέσχης και δύο υποψήφιοι βουλευτές, που κατέρχονται με τον κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον κ. Κωνσταντίνο Μαλάκη και την κα Γεωργία Ανδρέου τους οποίους μάλιστα ο κ. Κεφαλίδης κάλεσε στο βήμα για έναν σύντομο χαιρετισμό, ευχόμενος μάλιστα καλή επιτυχία στον προεκλογικό τους αγώνα. 

“Η Εμπορική Λέσχη μου έχει κάνει την τιμή να με συγκαταλέγει στα μέλη της και μάλιστα όταν έγινε η εγγραφή μου ήμουν η πρώτη γυναίκα που είχα αυτή την τιμή” σημείωσε η κα Ανδρέου, τονίζοντας πως η Εμπορική Λέσχη επί σειρά ετών “παραμένει δεμένη με τη ζωή και την ιστορία αυτής της πόλης, δεν υπάρχει χρονιά που να μην υπάρχει μια δραστηριότητα με αναφορά την Εμπορική Λέσχη. Εύχομαι να συνεχίσει τις καλές εργασίες της και την κοινωνική της δράση και να είναι πάντα δραστήρια”. 

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλα τα μέλη της Λέσχης σημείωσε με νόημα πως “έχω τη διπλή τιμή να είμαι και μέλος και δικηγόρος της Λέσχης., Σχετικά με την επικαιρότητα θα ήθελα να πω ότι έχουμε εκλογές και βέβαια αυτές είναι σταθμός για την πατρίδα μας και για όλους μας, και θα πρέπει όλες οι θυσίες που κάνουμε τόσα χρόνια να μην πάνε στράφι. Να σκεφτούμε λογικά και να ψηφίσουμε σύμφωνα με το συμφέρον της πατρίδας μας γιατί φτάσαμε στο να ξεφύγουμε από την κρίση δεν θα πρέπει να στήσουμε τα αυτιά μας σε φωνές που μας χαϊδεύουν ότι θα επανέλθουμε στο 2009 ή το 2005”. 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Εμπορικής Λέσχης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στα μέλη διανεμήθηκαν τσουρεκάκια εντός των οποίων υπήρχε το τυχερό φλουρί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια