GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ξάνθη – Έσπασαν τον δρόμο για να διώξουν τα νερά! (+VIDEO)

-Στο πόδι οι κάτοικοι των πεδινών οικισμών από νωρίς το πρωί της Κυριακής  Τον επαρχιακό δρόμο N. Κεσσάνης – Αβδήρων έσπασαν στη ...

-Στο πόδι οι κάτοικοι των πεδινών οικισμών από νωρίς το πρωί της Κυριακής 

Τον επαρχιακό δρόμο N. Κεσσάνης – Αβδήρων έσπασαν στη μέση συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας την Κυριακή, σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν τα συσσωρευμένα νερά που άφησε πίσω της η νεροποντή που έπληξε την περιοχή της Ποταμιάς. 

Εκσκαπτικό μηχάνημα προχώρησε στη διάνοιξη του δρόμου, κοντά στον οικισμό, ώστε τα νερά να κατευθυνθούν προς τη θάλασσα. Η συγκοινωνία των οχημάτων διεκόπη, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας ώστε να ενημερώνουν και να κατευθύνουν τους διερχόμενους οδηγούς. 

Την ίδια στιγμή δυο μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή της Ποταμιάς σκεπάστηκαν από το νερό, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν ζώα, όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες. 

Η νεροποντή που σημειώθηκε στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής, ήταν αρκετή για να προκαλέσει δεκάδες προβλήματα στον Νομό, το σύνολο των οποίων εντοπίστηκε στα όρια του Δήμου Αβδήρων. 

Εκατοντάδες στρέμματα γης χάθηκαν κάτω από το νερό της βροχής, θυμίζοντας λίμνες, ενώ λίγο έξω από τον οικισμό της Ποταμιάς, με κατεύθυνση την Ε.Ο. Ξάνθης – Λάγος, παρουσιάστηκαν επίσης σημαντικά προβλήματα και καταστροφές.




Δεν υπάρχουν σχόλια