GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έδειξαν ήθος και φιλότιμο οι Ξανθιώτες – Συγκέντρωσαν έπιπλα για μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά

Τα αλτρουιστικά τους χαρακτηριστικά επέδειξαν για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της Ξάνθης που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ομάδας Κο...

Τα αλτρουιστικά τους χαρακτηριστικά επέδειξαν για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της Ξάνθης που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης προσφέροντας έπιπλα και είδη πρώτης ανάγκης για μια μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά που έμεινε “ξεκρέμαστη” και ζητούσε βοήθεια να στήσει ξανά το σπίτι της. 

Η άτυχη μητέρα, λόγω οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετώπιζε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της, αναζητώντας αυτή και τα τρία εκ των τεσσάρων της παιδιών νέα στέγη. Προσωρινά φιλοξενήθηκε από συγγενικά της πρόσωπα ωστόσο στη συνέχεια βρήκε δουλειά και ένα νοίκιασε σπίτι. Απευθύνθηκε ωστόσο στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ζητώντας τη συνδρομή της. Τα μέλη της ΟΚΑ απεύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να συνδράμουν για τη συγκομιδή επίπλων και ειδών πρώτης ανάγκης. Το κάλεσμα αναρτήθηκε και στον ιστότοπο thrakitoday.com με αποτέλεσμα το τηλέφωνο των μελών της ΟΚΑ να πάρει φωτιά με τις δωρέες και τις προσφορές να διαδέχονται η μια την άλλη. 

Με ανάρτησή της στο facebook η πρόεδρος της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Μ. Μπέμπη θέλησε να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες της προς τους πολίτες της Ξάνθης, σημειώνοντας πως “η ανταπόκριση σας στην έκκληση βοήθειας που κάναμε το πρωί ήταν συγκινητική!Σε μια μόνο ημέρα συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές σας όλα τα έπιπλα .Από λευκά είδη μάλλον έχει καλυφθεί η οικογένεια ,θα ξέρουμε σίγουρα όταν κάνουμε τις παραλαβές. Από ηλεκτρικές συσκευές, δεν έχει βρεθεί ακόμα πλυντήριο.
Η κοπέλα και εμείς σας ευχαριστούμε !!! Αν προκύψει κάποια άλλη ανάγκη θα σας ενημερώσουμε με άλλη δημοσίευση. Να είστε όλοι καλά!”

Δεν υπάρχουν σχόλια