GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δυναμική η παρουσία του Κωνσταντίνου Μαλάκη στα social media

Δυναμική είναι η παρουσία που καταγράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης.  Με τ...

Δυναμική είναι η παρουσία που καταγράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης. 

Με τη βοήθεια του Palo Professional, του πιο ολοκληρωμένου εργαλείου διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο, παρουσιάζεται η απήχηση των διαδικτυακών δημοσιευμάτων που αφορούν στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Μαλάκη  για την περίοδο 1 – 18 Ιανουαρίου 2015.

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία για τις επικείμενες πρόωρες εθνικές εκλογές εξετάζεται η δραστηριότητα στα social media των υποψηφίων του Νομού Ξάνθης.

Η ενδελεχής ποιοτική και ποσοτική ανάλυση των στοιχείων αναδεικνύουν μία δυναμική που εμφανίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης σε σχέση με τους άλλους συνυποψηφίους και ανθυποψηφίους του.

Ο κ. Μαλάκης αν και εμφανίζεται στο σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, μέχρι στιγμής καταφέρνει να αγγίξει μεγάλο τμήμα των χρηστών του ελληνικού διαδικτύου όπως δείχνουν και τα σχετικά γραφήματα.

Με τη βοήθεια του εργαλείου  Top 10 Topics  του palo pro προκύπτει ότι  η κύρια αίτια διάχυσης των μηνυμάτων και το θετικό συναίσθημα που δημιουργούν στους χρήστες του διαδικτύου εντοπίζεται στα «ήπια» μηνύματά του υποψηφίου καθώς και στις θεματικές ενότητες που αναπτύσσει. 

Ο ίδιος καταγράφει σημαντική απήχηση μέσω των ιστοτόπων, που αναπαράγουν τις θέσεις και τις τοποθετήσεις του, όπως άλλωστε διαφαίνεται και στα σχετικά διαγράμματα. 

Η ανάλυση έγινε με την υπηρεσία palo pro, το πιο ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες και σε βάθος ανάλυση των αναφορών επικοινωνήστε με το customerservicepro@palo.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια