GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαφωνεί με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη η Νομαρχιακή Επιτροπή - “Ασκήθηκαν πιέσεις”

Τη διαφωνία της για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη εκφράζει η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή η οποία σε ανακοίνωσή της μεταξύ...

Τη διαφωνία της για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη εκφράζει η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή η οποία σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει πως για την κατάρτισή του ασκήθηκαν πιέσεις από “συγκεκριμένους κύκλους” χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει. 

Όπως αναφέρει, υποβλήθηκαν επτά συνολικά υποψηφιότητες με την Ν.Ε. να εκφράζει την άποψή της για τη στελέχωση, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Ωστόσο όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος οι προτάσεις αυτές δεν εισακούστηκαν πλήρως, μιας και η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει πως ασκήθηκαν πιέσεις στην κεντρική εκλογική επιτροπή οι οποίες και επηρέασαν την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου. 

Καταλήγοντας, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η Ν.Ε. θα δώσει τον αγώνα της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Το βράδυ της Παρασκευής η Χαρ. Τρικούπη ανακοίνωσε τους υποψήφιους που θα συμμετέχουν στις Εθνικές Εκλογές με τον ΠΑΣΟΚ, με την υποψηφιότητα του κ. Ιχσάν Αχμέτ, τοπικά, να προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Όπως είναι γνωστό ο ίδιος αρχικά φερόταν ως υποψήφιος με το κόμμα της ΝΔ ενώ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Αντώνη Σαμαρά στην Ξάνθη παραβρέθηκε σε δείπνο προς τιμή του και φωτογραφήθηκε μαζί του. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Υποβλήθηκαν 7 υποψηφιότητες για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στον Νομό Ξάνθης. Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την άποψη της για την στελέχωση του ψηφοδελτίου με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που τα θεωρούσε απαραίτητα για την  επίτευξη καλύτερου εκλογικού αποτελέσματος. 

Μετά από πιέσεις στην κεντρική εκλογική επιτροπή συγκεκριμένων κύκλων διαμορφώθηκε το ψηφοδέλτιο που έχει ως εξής:
1) ΑΡΝΑΟΥΤ ΜΕΧΜΕΤ
2) ΙΧΣΑΝ ΑΧΜΕΤ
3) ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΛΙΤΣΑ
4) ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5) ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή θα δώσει τον αγώνα της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια