GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άρπαξε κάδος απορριμμάτων στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης – Κλήθηκε η Πυροσβεστική (+VIDEO)

-Συχνό φαινόμενο για την πόλη οι... φλεγόμενοι κάδοι, σπάνιο για την Κεντρική Πλατεία  Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι...

-Συχνό φαινόμενο για την πόλη οι... φλεγόμενοι κάδοι, σπάνιο για την Κεντρική Πλατεία 

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης σε κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται μέσα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο κάδος άρχισε να βγάζει καπνούς ενώ ορατές ήταν και οι φλόγες που έβγαιναν από το εσωτερικό του. Πρόκειται για μια από τις πέτρινες κατασκευές που έχουν τοποθετηθεί στην Κεντρική Πλατεία, εντός της οποίας βρίσκονταν τόσο η νάιλον σακούλα που τοποθετεί ο Δήμος όσο και απορρίμματα. 

Περαστικοί ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που βλέποντας τους καπνούς πλησίαζαν τον κάδο για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Στο σημείο έσπευσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο άνδρες το οποίο και προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς. 

Συχνό φαινόμενο! 
Το περιστατικό προφανώς και δεν είναι πρωτοφανές για την περιοχή μιας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Πυροσβεστική δέχεται κλήσεις για αντίστοιχα συμβάντα. Ωστόσο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ξεσπά φωτιά σε έναν από τους συγκεκριμένους κάδους της Πλατείας, ενώ εικάζεται πως εντός αυτού κάποιος ασυνείδητος πέταξε τσιγάρο. 

Η κύρια αιτία η οποία προκαλεί φωτιά σε κάδους απορριμμάτων εντός της πόλης είναι συνήθως κάρβουνα και στάχτες από τζάκια και σόμπες, τα οποία πετούν πολίτες μέσα στους κάδους χωρίς αυτά να έχουν σβήσει πλήρως. 



Δεν υπάρχουν σχόλια