GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτο τροχαίο στην Ξάνθη - “Ιπτάμενο” Ι.Χ. μπήκε σε Βενζινάδικο και κατέληξε σε ρέμα (+VIDEO)

-Σώθηκαν από θαύμα οι επιβάτες του Ι.Χ. μετά την ασύλληπτη πορεία που ακολούθησε  -Πρόλαβε να το ακινητοποιήσει λίγο πριν πέσει στο ν...


-Σώθηκαν από θαύμα οι επιβάτες του Ι.Χ. μετά την ασύλληπτη πορεία που ακολούθησε 
-Πρόλαβε να το ακινητοποιήσει λίγο πριν πέσει στο νερό 
-Πέταξε πάνω από τις ελιές και βρέθηκε μια ανάσα από... τα χειρότερα
-Διέσχισε Βενζινάδικο και στη συνέχεια κατέστρεψε περίφραξη

Ένα ασύλληπτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Λάγος. 

Νεαρός οδηγός λευκού χρώματος Ι.Χ. κινούμενος με κατεύθυνση την Κομοτηνή εξετράπη της πορείας του όταν αντίκρισε μπροστά του άλλο όχημα με αποτέλεσμα να επιχειρήσει ελιγμό και να εισέλθει μέσα σε παρακείμενο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το Ι.Χ. διέσχισε τον εξωτερικό χώρο του Βενζινάδικου, παρέσυρε περίφραξη την οποία και κατέστρεψε και στη συνέχεια και αφού πρώτα βρέθηκε για μερικά λεπτά στον αέρα έπεσε μέσα σε ρέμα, λίγο πριν το νερό. 

Αυτοί μάρτυρες βλέποντας την τρελή κούρσα που ακολούθησε το Ι.Χ. έσπευσαν να δουν το τι ακριβώς είχε συμβεί, με τον οδηγό να βγαίνει από το Ι.Χ. ελαφρά τραυματισμένος ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε Ασθενοφόρο όχημα το οποίο και τον μετέφερε προληπτικά στο Νοσοκομείο. 

Σώα βγήκε και η συνεπιβάτης του οχήματος, που δεν τραυματίστηκε από την σύγκρουση και μετέπειτα πτώση του Ι.Χ. 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το όχημα κυριολεκτικά “πέταξε” ενώ για καλή του τύχη ο οδηγός κατάφερε να το ακινητοποιήσει πριν πέσει μέσα στο νερό του ρέματος. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε τόσο η Τροχαία, που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, όσο και η οδική βοήθεια. 




Δεν υπάρχουν σχόλια