GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βίαζε και αποπλανούσε ανήλικα! 49χρονος από τον Έβρο ασέλγησε ακόμη και στο ανιψάκι του

Ο 49χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του αδελφού του ότι ασελγούσε σε δύο ανήλικα παιδιά, 8 και 12 ετών, το ένα εκ των οποίων είναι αν...

Ο 49χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του αδελφού του ότι ασελγούσε σε δύο ανήλικα παιδιά, 8 και 12 ετών, το ένα εκ των οποίων είναι ανιψάκι του.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 49χρονου, που συνελήφθη στις Σέρρες, κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίκο, του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας, γεννημένου στις Φέρρες Έβρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και της αποπλάνησης παιδιών, που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Κατά την ίδια ανακοίνωση της Αστυνομίας, παρακαλούνται οι πολίτες που θέλουν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών (23210-90805).

Ήδη, ο 49χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή Σερρών και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο 49χρονος είχε συλληφθεί πριν από δύο εβδομάδες στις Σέρρες, ύστερα από καταγγελία του αδελφού του πως ασελγούσε σε δύο ανήλικα παιδιά, 8 και 12 ετών, το ένα εκ των οποίων είναι ανιψάκι του.


Δεν υπάρχουν σχόλια