GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Από τις 4 Φεβρουαρίου δωρεάν Ιντερνετ και laptop ή tablet σε κατοίκους της ΑΜΘ

Από τις 4 Φεβρουαρίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα της εξαργύρωσης του κουπονιού «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» οι περίπου 290.000 δικαιούχοι πολίτες...

Από τις 4 Φεβρουαρίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα της εξαργύρωσης του κουπονιού «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» οι περίπου 290.000 δικαιούχοι πολίτες. 

Οι πολίτες θα μπορούν να εκτυπώσουν το κουπόνι «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» από τον δικτυακό τόπο www.e-inclusion.gr και να επισκεφθούν ένα από τα εγκεκριμένα καταστήματα και να αποκτήσουν:

• επιδότηση 12 ευρώ τον μήνα για την απόκτηση συνδρομής ευρυζωνικής σύνδεσης (μέσω κινητού ή σταθερού δικτύου)

• ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet ή φορητό υπολογιστή τύπου netbook ή laptop, αξίας μέχρι 230 ευρώ και τέλος

• υπηρεσίες υποστήριξης/κατάρτισης σε χρήση τεχνολογιών πληροφορικής & επικοινωνιών κατ’ οίκον, όπως πρόσβαση σε email, internet, egov υπηρεσίες, κ.λπ.

Η δράση έχει προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ και κάθε δικαιούχος θα λάβει κουπόνι αξίας 400 ευρώ που θ’ αξιοποιήσει μέχρι και τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η δράση σχεδιάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) και υλοποιείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) και το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.) στο πλαίσιο του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και το ΕΤΠΑ. Η εγγραφή των τηλεπικοινωνιακών παρόχων που θα συμμετάσχουν στη δράση έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ οι προθεσμίες εγγραφής των συνεργαζόμενων καταστημάτων και η υποβολή των προσφορών τους είναι αντίστοιχα η 14η και 28η Ιανουαρίου.

Δικαιούχοι είναι οι αποδέκτες του κοινωνικού μερίσματος για τις οκτώ περιφέρειες που καλύπτει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» (Αν. Μακεδονία Θράκη, Θεσσαλία, Ηπειρος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνιοι νήσοι, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη).

Δεν υπάρχουν σχόλια