GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συλλογή ανθρωπιστικού υλικού από τους Δασκάλους της Ξάνθης

Σας καλούμε να συνδράμετε στην ανθρωπιστική πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού και  ειδών προσωπικής υγιεινής για του...

Σας καλούμε να συνδράμετε στην ανθρωπιστική πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού και  ειδών προσωπικής υγιεινής για τους πρόσφυγες στο Κομπάνι. 

Πίσω από τις φλόγες και τις εκρήξεις υπάρχουν πάντα οι πρόσφυγες. Την ώρα που οι μάχες μαίνονται στο Κομπάνι, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα, σύντομα θα βρεθούν στο έλεος του χειμώνα. Σήμερα, 100.000 πρόσφυγες, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην περιοχή του Σουρούτς στη νοτιοανατολική Τουρκία και ζουν μέσα σε σκηνές. Μόνο στο ένα τρίτο των προσφύγων είναι δυνατό να παρασχεθούν τα στοιχειώδη μέσα επιβίωσης.

Μπροστά στην εικόνα των προσφύγων και της ανθρωπιστικής κρίσης ο ραδιοφωνικός σταθμός ‘ Στο Κόκκινο’, το ΚΕΘΕΑ, ‘η Αλληλεγγύη για Όλους’, το Συντονιστικό κοινωνικών ιατρείων-φαρμακείων και η ΑΔΕΔΥ οργανώνουν πανελλαδική εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες του Κομπάνι με τη συμμετοχή δήμων και ραδιοφωνικών σταθμών όλης της χώρας.

Μέχρι την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και φαρμακευτικό υλικό.
Είδη:

·         Τρόφιμα (όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, παιδικό γάλα και κρέμα σε σκόνη)
·         Είδη προσωπικής υγιεινής (παιδικές πάνες και σερβιέτες)
·         Φάρμακα (αντιπυρετικά, αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά ευρέως φάσματος, παυσίπονα, τραυματολογικό υλικό όπως γάζες, Betadine, επιδέσμους, οινόπνευμα, φάρμακα για διαβητικούς).

Πληροφορίες: Γιαννακίδου Χαρίκλεια τηλ. 6944867948

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν ανθρωπιστικό υλικό, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες: 6-8 το απόγευμα.
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια