GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε αργία υπάλληλοι του Συνδέσμου Απορριμμάτων Ξάνθης – Έχει ασκηθεί σε βάρος τους δίωξη

-Σε αργία τίθενται και δύο υπάλληλοι του Δήμου Τοπείρου που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση  Σε αργία τέθηκαν την Τρίτη οι...

-Σε αργία τίθενται και δύο υπάλληλοι του Δήμου Τοπείρου που φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση 

Σε αργία τέθηκαν την Τρίτη οι δύο υπάλληλοι του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ν. Ξάνθης σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. 

Πρόκειται για τους υπαλλήλους οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση πλαστογραφίας, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται και δύο υπάλληλοι του Δήμου Τοπείρου. 

Οι τελευταίοι μάλιστα, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, τίθενται επίσης σε προσωρινή αργία μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την εμπλοκή τους. 

Η υπόθεση ήρθε στο φως πρόσφατα όταν η Εισαγγελία Ξάνθης ζήτησε να πληροφορηθεί σχετικά με τον τόπο διαμονής των δύο υπαλλήλων που απασχολούνται στον Δήμο Τοπείρου. 

Λαμβάνοντας γνώση της υπόθεσης ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου ζήτησε να ενημερωθεί πλήρως για αυτή, καθώς και για το εάν έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, όπως άλλωστε προβλέπεται σχετικώς από την ισχύουσα Νομοθεσία. 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πλήρες κατηγορητήριο που οδήγησε τις Δικαστικές Αρχές στο να ασκηθούν διώξεις σε βάρος των υπαλλήλων, προκύπτει πως φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση αποκατάστασης ΧΑΔΑ στον Δήμο Μύκης που εκπόνησε Αθηναϊκή εταιρία και το κόστος της οποίας ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια