GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυρετώδεις προετοιμασίες κομμάτων και στην Ξάνθη – Στο φουλ οι μηχανές για τα ψηφοδέλτια

-Δίνει και παίρνει η σεναριολογία τα τελευταία 24ωρα για τα ονόματα των υποψηφίων  Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των κομμάτων και ...

-Δίνει και παίρνει η σεναριολογία τα τελευταία 24ωρα για τα ονόματα των υποψηφίων 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των κομμάτων και στην Ξάνθη για τη συμπλήρωση των ψηφοδελτίων ενόψει των πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου 2015.  

Μετά την προκήρυξη των εκλογών οι κομματικοί μηχανισμοί για την προσέλκυση πιθανόν υποψηφίων τέθηκαν σε πλήρη λειτουργία, ενώ ήδη εδώ και μέρες γίνονταν συζητήσεις και επαφές με διαφαινόμενο το σενάριο των πρόωρων εκλογών. 

Τοπικά, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται ιδιαίτερα προετοιμασμένη ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην περιοχή θα στελεχωθεί από τον νυν Βουλευτή κ. Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και πρόσωπα που έχουν και στο παρελθόν κατέλθει στις εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ δεν αποκλείεται και η συμμετοχή στελεχών άλλων κομμάτων από τον χώρο της κεντροαριστεράς όπως αυτό της ΔΗΜΑΡ.

Στην περίπτωση της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως υπάρχει έντονη κινητικότητα μιας και πέραν του Βουλευτή του κόμματος κ. Αλέξανδρου Κοντού ήδη έχουν γίνει προτάσεις σε διακριτά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, τα οποία παρουσιάζουν πολλές πιθανότητες εκλογής μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Δικηγόρος κ. Κωνσταντίνος Μαλάκης. Μέχρι στιγμής το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν έχει κλείσει για την περιοχή, ενώ όπως όλα δείχνουν σε αυτό θα συμπεριληφθούν και πρόσωπα από τη μειονότητα που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στις αμέσως επόμενες ημέρες, μιας και τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα. 

Στο ΠΑΣΟΚ διατηρείται στάση αναμονής, καθώς παραμένει άγνωστο το εάν και πότε θα υλοποιήσει την πρόθεση του για δημιουργία νέου κόμματος ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, ωστόσο τοπικά φαίνεται πως ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη κ. Μάντατζη Τσετίν έχει εκδηλώσει κεντρικά το ενδιαφέρον του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Μια τέτοια εξέλιξη φαίνεται να ανατρέπει τις έως τώρα ισορροπίες στο κόμμα τοπικά, ενώ σίγουρα φαίνεται πως θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Πάντως ο κ. Τσετίν είχε δώσει το παρών, μεταξύ άλλων, σε εκδήλωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ προσφάτως στην πόλη με θέμα τη δημιουργία της “Δημοκρατικής Παράταξης”. 

Στα υπόλοιπα κόμματα επικρατεί επίσης έντονη κινητικότητα, μιας και αναζητούνται οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, με τη σεναριολογία να δίνει και να παίρνει χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια