GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Απίστευτο: Πέταξαν τραπέζι στον Αντώνη Ρέμο ενώ τραγουδούσε (+VIDEO)

Ένα απίστευτο βίντεο από την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής...

Ένα απίστευτο βίντεο από την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο. Σίγουρα όμως δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε την ώρα που τραγουδούσε στην πίστα.

Ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού από τα πρώτα τραπέζια σήκωσε το τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του και το πέταξε πάνω στην πίστα, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να διακόψει την ερμηνεία του.

"Επειδή σε σέβομαι δεν σου λέω κακίες. Θα σου έλεγα μεγάλη κακία. Αλλά μην το ξανακάνεις. Άμα δεν αντέχεις μην το πίνεις" είπε ο Αντώνης Ρέμος απευθυνόμενος στον άντρα που πέταξε το τραπέζι και συνέχισε το τραγούδι.

Σύμφωνα με το protothema ο άνθρωπος που πέταξε το τραπέζι στον Ρέμο ήταν ο Νάσος Θανόπουλος. Είναι ο νονός του Οδυσσέα-Κίμωνα, γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ενώ κουμπάρος έγινε και με τον αδερφό του Παύλου, Νικόλαο, μιας και ο πρίγκιπας Νικόλαος τον πάντρεψε με την Νάσια Παναγιωτάκη, το 2010, λίγες εβδομάδες πριν ανέβει και ο ίδιος ο πρίγκιπας τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τατιάνα Μπλάτνικ εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι. Είναι ακόμα υψηλόβαθμο στέλεχος και εκπρόσωπος του χρηματοοικονομικού οργανισμού Morgan Stanley στην Ελλάδα, ενώ περιγράφεται από ανθρώπους της τραπεζικής αγοράς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ως «εξαιρετικά ικανός και αποτελεσματικός» .  

Δεν υπάρχουν σχόλια