GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα της Ξάνθης! Χειροπέδες σε 20χρονο – Αναζητείται ο συνεργός του

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, επτά διαρρήξεις κ...

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, επτά διαρρήξεις καταστημάτων - επιχειρήσεων, που είχαν διαπραχθεί την 26-11-2014 και την 3-12-2014, στην πόλη της Ξάνθης.  

Συνελήφθη την Πέμπτη (4-12-2014) το πρωί, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ενώ στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, συνεργός του 20χρονου.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, προέκυψε ότι 20χρονος μαζί με το συνεργό του, την 26-11-2014 και 3-12-2014, διέρρηξαν, στην Ξάνθη, επτά (7) καταστήματα - επιχειρήσεις, αφαιρώντας συνολικά από το εσωτερικό τους :
το χρηματικό ποσό των 715 ευρώ
2 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές
2 tablet
3 ηλεκτρονικές συσκευές
Εξαρτήματα ηλεκτρονικών συσκευών
1 συρτάρι ταμειακής μηχανής

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν οι δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η μία ηλεκτρονική συσκευή και τα παραπάνω εξαρτήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. 

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 20χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθόσον κατείχε μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,7 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
   
Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση του συνεργού του και τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια