GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Με τα φτερά των αγγέλων, για τα παιδιά των ανθρώπων»

Το 2ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Ξάνθης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα προσπαθήσει να κάνει αγγελικά και τα φετινά Χριστούγεννα για τα παιδιά...

Το 2ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Ξάνθης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα προσπαθήσει να κάνει αγγελικά και τα φετινά Χριστούγεννα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό χωριό SOS - Θράκης. Για να πετύχει και φέτος αυτή μας η προσπάθεια, προσκαλούμε όλους εσάς που πάντα στέκεστε δίπλα μας να το κάνετε για ακόμη μία φορά.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 από τις 10:00 μέχρι και τις 14:00 στον πεζόδρομο Δαγκλή και Ελπίδος στο εμπορικό κέντρο Odeon, θα βρίσκεται στημένος ο Πάγκος των Αγγέλων. Εκεί, θα απασχολούνται δημιουργικά παιδιά κάθε ηλικίας με αντίτιμο οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ή είδη ανάγκης από την ακόλουθη λίστα. 
Απορρυπαντικά-μαλακτικά  (ρούχων, πιάτων) 
Φρούτα εποχής
Τυρί φέτα, κασέρι και αλλαντικά τυποποιημένα 
Είδη περιποίησης (σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνι, μαλακτική κρέμα) 
Είδη γενικού καθαρισμού (χλωρίνη, υγρό καθαριστικό για το πάτωμα, υγρό για τα τζάμια, υγρό-σκόνη για τα άλατα, καθαριστικά κουζίνας-μπάνιου σφουγγαρίστρες κτλ) 
Χαρτικά είδη(χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, υγείας, χαρτομάντιλα, μωρομάντηλα κτλ) 
Γάλα μακράς διαρκείας, γάλα εβαπορέ, γιαούρτι
Δημητριακά
Μαρμελάδες, μέλι
'Όσπρια και ρύζι
Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο, βιτάμ.

Όλα τα έσοδα καθώς και τα είδη θα διατεθούν αποκλειστικά στο παιδικό χωριό SOS - Θράκης. Ας δείξουμε για ακόμη μία φορά, πως την ανθρωπιά μας κανείς δε θα μας την "κλέψει".
Από το 2ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια