GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καλύτερα στην υγεία του ο σκύλος που δέχθηκε επίθεση με οξύ στην Πάχνη - Βλέπει από το ένα μάτι

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του Προμηθέα του σκυλάκου, που εντοπίστηκε στις 27/11 να φέρει εγκαύματα στο κεφάλι και στο σώμα το...

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του Προμηθέα του σκυλάκου, που εντοπίστηκε στις 27/11 να φέρει εγκαύματα στο κεφάλι και στο σώμα του στο χωριό Πάχνη Ξάνθης. 

Το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Γιώργου Αγγελόπουλου και εκεί αρχικά όλοι νόμιζαν πως έχει χάσει τελείως την όραση του καθώς από τις πληγές είχαν εξαφανιστεί τα μάτια του.

Μετά από τέσσερις μέρες περίθαλψης και περιποίησης των τραυμάτων διαπιστώθηκε ότι το ζώο βλέπει από το ένα μάτι και έχει όρεξη για φαγητό.

Η φιλόζωος Ντιάνα Σεγγερίδου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι το σκυλί φροντίζουν καθημερινά εθελοντές της ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης» που πηγαίνουν δύο φορές την ημέρα στο κτηνιατρείο για να βοηθήσουν τον γιατρό να αλλάξει τις γάζες. Σύμφωνα με την κα Σεγγερίδου το ζώο έχει επαφή με το περιβάλλον.

Το σκυλί, φέρει βαθιές πληγές από τα εγκαύματα που άγνωστος του προκάλεσε στο κεφάλι, στα πόδια και στο σώμα.

Το γερμανικό φιλοζωικό σωματείο Griechische Fellnasen e.V., αντιπροσωπεία του οποίου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ξάνθη λόγω του προγράμματος δωρεάν στείρωσης αδέσποτων ζώων, που πραγματοποιείται εκεί, δίνει αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον καταθέσει στην Αστυνομία ποιος κακοποίησε έτσι αυτό το νεαρό σκυλάκι.

Μάλιστα ανέλαβε και όλα τα έξοδα νοσηλείας του

Δεν υπάρχουν σχόλια