GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Και ο στρατός στη μάχη στον Έβρο – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Νομός

Και ο στρατός της ξηράς πέφτει στη μάχη, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα στον Νομό Έβρου, που κινδυνεύει με καταστροφή από την υπε...

Και ο στρατός της ξηράς πέφτει στη μάχη, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα στον Νομό Έβρου, που κινδυνεύει με καταστροφή από την υπερχείλιση του ποταμού Έβρου, λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων.

Την εντολή να συνδράμει ο στρατός ξηράς το έργο της πυροσβεστικής και των συνεργείων των τοπικών φορέων έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Ο νομός έχει ήδη κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς πήγε χθες στην περιοχή και συμμετείχε σε σύσκεψη στο Πύθειο, υπό τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, τον γενικό γραμματέα πολιτικής προστασίας Σεραφείμ Τσόκα, τον περιφερειάρχη ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γεώργιο Παυλίδη, τον δήμαρχο Ορεστιάδας, και εκπροσώπους της ελληνικής Αστυνομίας και του πυροσβεστικού Σώματος.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το βράδυ, στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και υπό το φόβο των πλημμυρών βρίσκονται οι νότιες περιοχές του νομού Έβρου. 
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια