GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ισχυροί άνεμοι και υπερχειλίσεις ποταμών στη Θράκη – Αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση

Ισχυροί άνεμοι και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες πλήττουν από το πρωί της Τρίτης τη Θράκη, ενώ σε ορεινές έκαναν την εμφάνισή τους χιόνια...

Ισχυροί άνεμοι και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες πλήττουν από το πρωί της Τρίτης τη Θράκη, ενώ σε ορεινές έκαναν την εμφάνισή τους χιόνια. 

Στην Κομοτηνή λόγω υπερχείλισης υδάτων διεκόπη η συγκοινωνία στις διαβάσεις των ποταμών  Ποντικόρεμα – Λισσός ύψος Αρριανών,  Έβρενου – Ιασίου -  Αετοκορυφή – Διώνη και Στρύμης – Λοφαρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ στην Ξάνθη αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας ξεκίνησε αραιή χιονόπτωση. 

Στον Έβρο τα καιρικά φαινόμενα δεν προκαλούν μέχρι στιγμής ανησυχία για τη στάθμη του ποταμού, μιας και αυτή μέχρι στιγμής παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. 

Πιο συγκεκριμένα έχει σημειωθεί υποχώρηση της στάθμης των υδάτων στην περιοχή των Κήπων όπου με όριο επιφυλακής τα 6,00 μ. και όριο συναγερμού τα 6,40 μ.  η στάθμη των υδάτων βρίσκεται στα 5,80 μ. ενώ στην Περιοχή  των Πετάλων με όριο επιφυλακής τα 5,60 μ. και όριο συναγερμού τα 6,00 μ. Η στάθμη των υδάτων βρίσκεται στα 5,10 μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια