GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκκληση και από ΓΣΕΒΕΕ να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στον τουρισμό – Θα είναι μία καταστροφική κίνηση

Έκκληση στην κυβέρνηση να αποτρέψει έστω και την τελευταία στιγμή το σενάριο της αύξησης του ΦΠΑ στην διαμονή, κάνει και η ΓΣΕΒΕΕ, τονίζον...

Έκκληση στην κυβέρνηση να αποτρέψει έστω και την τελευταία στιγμή το σενάριο της αύξησης του ΦΠΑ στην διαμονή, κάνει και η ΓΣΕΒΕΕ, τονίζοντας πως θα είναι μία καταστροφική, για την οικονομία και τον τουρισμό, κίνηση.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καββαθάς, επισημαίνει πως η απόφαση αυτή θα έρθει εκ των υστέρων, αφού ήδη έχουν συμφωνηθεί τουριστικά πακέτα για την επόμενη σεζόν, και θα πλήξει τις τουριστικές περιοχές και όλους τους συναφείς κλάδους.

Επίσης εκτιμά ότι η ρύθμιση αυτή θα πλήξει ευθέως και την απασχόληση και θα ωθήσει στην ανεργία ακόμα περισσότερο κόσμο.

Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί ακόμη και τούτη την ύστατη στιγμή την κυβέρνηση να αποτρέψουν αυτή τη καταστροφική και εχθρική για την ελληνική οικονομία και τις τοπικές κοινωνίες προωθούμενη πολιτική. "Ας διδαχθεί επιτέλους η Τρόικα και η κυβέρνηση κάτι από τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχαν αντίστοιχες ρυθμίσεις στον κλάδο εστίασης και στην αγορά πετρελαίου" είπε ο κ. Καββαθάς.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια