GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γραφείο για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στη Δράμα – Στα εγκαίνια ο Κεγκέρογλου (+ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  Βασίλης Κεγκέρογλου, επισκέφτηκε τον Δήμο Δράμας ...

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  Βασίλης Κεγκέρογλου, επισκέφτηκε τον Δήμο Δράμας και παρευρέθηκε στον αγιασμό του γραφείου που δημιουργήθηκε από το Δήμο για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος.

Τον προσκεκλημένο Υφυπουργό υποδέχτηκαν ο Εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ.κ. Παύλου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος κ. Τερζής Ανέστης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Μωυσιάδης Αριστείδης, σύσσωμο το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας, Αιρετοί και πλήθος πολιτών.

Κατά την ξενάγηση του στον χώρο αλλά και στην σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε μεταξύ άλλων:
"Στο φάσμα της ακραίας φτώχειας που περνούν αρκετοί συμπολίτες μας έρχεται το κράτος να ανακουφίσει με το μέτρο που ξεκίνησε να εφαρμόζεται. 
Το Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα, ο σύγχρονος θεσμός της Κοινωνικής Προστασίας που δημιουργήσαμε, θα αποτελέσει το βασικό πυλώνα για την αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας, με εισοδηματική ενίσχυση, συνοδευτικές υπηρεσίες και επανένταξη στην εργασία, μέσω συμβουλευτικής και κατάρτισης. Το καινοτόμο σύστημα που εφαρμόζουμε διασφαλίζει τη διαφάνεια και την δικαιοσύνη.
Η εισαγωγή του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος στην Ελλάδα αποτελεί την πιο  σημαντική και ελπιδοφόρα κοινωνική μεταρρύθμιση που έχει δει αυτός ο τόπος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια